Nejste přihlášen/a.
Dneska jsem pozoroval nový problém který mě docela dost štve...tak kolem 2000 otáček něco začně rezonovat dost ošklivým zvukem někde ze předu z prava,jakoby pod palubní deskou nebo u blatníku...někdy je to hlasitější jindy méně
To určitě není nic s nápravou nebo tak,to jsem kontroloval,někde rezonuje nějaký plech nebo plast ale nemůžu přijít na to co to je,a docela dost mě to štve
Nemáte někdo nějaký nápad? byl bych moc rád kdyby se to vyřešilo,krutě mě to znepříjemňuje cestování
Začínám mít podezření že by to s tím souviset mohlo,když jsem odpojil hadici nasávající teplý vzduch od motoru,vibrace se snížily...ještě zkusím ten box,narvat pod to kousek nějaký gumy jestli to pomůže...mám MPi ten široký
Tak slepá ulička,tam nemá co o co vibrovat,ten obdélníkový MPi filtrbox má už z výroby po stranách gumové dorazy
Napadá mě uložení motoru,ten silentbok ve vodní pumpě?jen čistě teoreticky,nemohlo by to být ono?...nebo jsem měnil blatník,ale všechny styčné plochy jsem důkladně vymazal karosářským tmelem,tam by taky nemělo nic vibrovat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.