Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Felicia vibrace

Od: 0000567 odpovědí: 5 změna:

Dneska jsem pozoroval nový problém který mě docela dost štve...tak kolem 2000 otáček něco začně rezonovat dost ošklivým zvukem někde ze předu z prava,jakoby pod palubní deskou nebo u blatníku...někdy je to hlasitější jindy méně

To určitě není nic s nápravou nebo tak,to jsem kontroloval,někde rezonuje nějaký plech nebo plast ale nemůžu přijít na to co to je,a docela dost mě to štve

Nemáte někdo nějaký nápad? byl bych moc rád kdyby se to vyřešilo,krutě mě to znepříjemňuje cestování

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzs*
hodnocení

0x

Nevím jak u felicie, ale na fáčku mi podobné zvuky v okolo 2000 rpm dělala vypadlá hadice z předehřevu...

Felicia vibrace
0000567
hodnocení

Díky za tip,určitě to zkusím...ale dle mě to jde více někde jak je blatník,to je slyšet fakt až na straně spolujezdce

jinx*
hodnocení

0x

Nebucha nahodou airbox?

0000567
hodnocení

Začínám mít podezření že by to s tím souviset mohlo,když jsem odpojil hadici nasávající teplý vzduch od motoru,vibrace se snížily...ještě zkusím ten box,narvat pod to kousek nějaký gumy jestli to pomůže...mám MPi ten široký

0000567
hodnocení

Tak slepá ulička,tam nemá co o co vibrovat,ten obdélníkový MPi filtrbox má už z výroby po stranách gumové dorazy

Napadá mě uložení motoru,ten silentbok ve vodní pumpě?jen čistě teoreticky,nemohlo by to být ono?...nebo jsem měnil blatník,ale všechny styčné plochy jsem důkladně vymazal karosářským tmelem,tam by taky nemělo nic vibrovat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]