Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Důlky po kroupách vs tlaková vysávačka

Od: klick odpovědí: 7 změna:

dají se nějak odstranit menší dulky po kroupách než draze platit servis, koukal jsem na aukro a je tam taková ta tlaková vysávačka za 550 kč, myslíte že by to šlo? případně poradte nějaké rady . díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

tu srandu s aukra sem měl a konstatuju že ty důlky s tím tahat dou akorát to chce při práci cit aby sis tu střechu nepřetáhl a místo důlku neměl bouli

až to budeš kupovat koukej aby ty vytahovače nebyli s umělý hmoty neb to nic nevydrží já ze 3 zničil 2 na 5ti důlcích prostě to prasklo

klick
hodnocení

a doporučily by jste mi tuto:

aukro.cz/...

nebo tuto:

aukro.cz/...

ano pops a dent to sem měl já není to špatnej nápad akorát ty vytahováky praskaj neb sou umělohmotný s tím druhým nemám skušenost

klick
hodnocení

ještš jsem četl, ty lepidla do té pistole to jsou klasická lepidla jako prodávají větnamci nebo je mají třeba v obi, skrátka ty do tavné pistole? a musí být k tomu ten sajrajt po kterym to lepidlo pak odpadne a nepoškodí karoserii?

ano je to ta tavná pistole s obi či baumaxu lak mi to nepoškodilo jen to lepidlo musíš dostávat dolů nákou umělohmotnou škrabkou ne něčim železným! at si nepoškrábeš lak

nu*
hodnocení

0x

pokud vyvine dostatečný podtlak, tak ano...ale profipřístroj to není

hodnocení

0x

možná sem to kapku blbě přečet to co sem měl já nebylo na podtlak nýbrž se vytahovač máznul tavným lepidlem a nalepilo se to na důlek pak se to za pomoci takovýho mostu šroubovalo a tahalo důlek ven :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]