Nejste přihlášen/a.
dají se nějak odstranit menší dulky po kroupách než draze platit servis, koukal jsem na aukro a je tam taková ta tlaková vysávačka za 550 kč, myslíte že by to šlo? případně poradte nějaké rady . díky
tu srandu s aukra sem měl a konstatuju že ty důlky s tím tahat dou akorát to chce při práci cit aby sis tu střechu nepřetáhl a místo důlku neměl bouli
až to budeš kupovat koukej aby ty vytahovače nebyli s umělý hmoty neb to nic nevydrží já ze 3 zničil 2 na 5ti důlcích prostě to prasklo
ano pops a dent to sem měl já není to špatnej nápad akorát ty vytahováky praskaj neb sou umělohmotný s tím druhým nemám skušenost
ještš jsem četl, ty lepidla do té pistole to jsou klasická lepidla jako prodávají větnamci nebo je mají třeba v obi, skrátka ty do tavné pistole? a musí být k tomu ten sajrajt po kterym to lepidlo pak odpadne a nepoškodí karoserii?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.