Nejste přihlášen/a.
Zakoupil jsem si do svého auta nové rádio, s CD měničem. Protože rád poslouchám písničky tak jsem té šance hned využil a rozhodl jsem se něco si vypálit. Ale jak to tak chodí, musí v tom být háček. CD mám připravené ale nevím jaký formát mám zvolit (podle vypalovačky ve W7) Aktivní, nebo standardní. Jde mi o to, jestli rádio zvládne přečíst ten ultra super Aktivní formát CD, protože hodlám obsah CD měnit (spíše přidávat než mazat). Situace není vážná ale je mi líto, zbytečně promrhat několik CD...
Dobrý den, v podstatě můžete použít nosič CD-R, kam vypálíte a pokud neuzavřete, tak můžete i dál doplnit, až do konce kapacity nosiče (700 MB). Mazat ale nejde. Potom je nosič CD-RW, kam můžete opět vypalovat, připalovat nebo formátovat a začít znovu - je to přepisovatelné médium. Zdravím!
Kupte si jedno CD-RW a testujte. Těžko Vám zde někdo zodpovědně poradí, pokud nemá v autě stejnou sestavu...
doplněno 10.06.13 20:37:... já jsem zakoupil FM transmitter asi za 120,-Kč u Ťamana, a teď jen přehrávám obsah MC karet, dle libosti...
Přečíst CD-RW by měla snad každá mechanika co umí číst obyčejná CD, avšak přemazávat už to umí jen ty co jsou na to stavěné. Ve škole jsem na prehistorickém (a to opravdu prehistorickém) HiFi přehrávači CD-RW provozoval bez problému.
To je jedno. Světu vládne MP3 a dnešní posluchač došel do evolučního bodu, kdy stejně nerozezná šustící sáček od zvuku činelu.
Souhlasím, že někteří jedinci jsou hluší. No někdo se se mnou chtěl hádat, že jeho sluchátka ve tvaru lega od vietnamců za jednu libru hrají stejně jako moje Sennheisery CX200 za 30 liber. Já se radši nehádal, protože by to asi dopadlo blbě.
Ale v jaké kvalitě
Jinak pri pouziti jinych kodeku (rekl nekdo Opus? ) je 128kbps vice nez dost. Ale ktere autoradio umi Opus, ze?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.