Nejste přihlášen/a.
Zdravim mam problem nekde jsem vypalil relatko nebo pojisku at prohlizim pojisky tak mam vsechny dobre, ale nejdou mi vystrazny, podsviceni palubky, svetla, jen zpatecky svyteji kdyz dam kvalt. Topeni ani na jeden stupen nereaguje, radio hraje. kde je chyba muze to byt nejake relatko? jake oznaceni nemohu to nikde dohledat. dekuji
Říkáte, že Vám nesvítí světla. Jaká? Svítí Vám potkávačky aspoň? Zkuste vyměnit pojistku úplně vpravo, zkuste obrysovky a jestli svítí palubka a napište.
doplněno 10.06.13 16:40:Tu jsem menil, stale pretrvava
Nejdou: vystrazny, potkavacky, nejdou obrisovky, nejde topeni, palubka nesviti.
Zdarec hele v tom je neco špatne rotože vždy to vylivejen jednu stranu svetel a druhá svítí normálne (neni jedna pojitka pro obe strany) nemáš překousaný kabely? niže ti posílam odkaz kde jsou všechny pojistky a rele vypsané
skoda.panda.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.