Nejste přihlášen/a.
Zdravim.mam dva dotazy.
1.koupil jsem trabika P601,r.v. 81.dle TP všecko sedí,čísla souhlasí,jen auto má šedou barvu,a v TP je napsaná hnědá-světlá...místama se tam ta hnědá občas vyskytne,i když jen matně..bude s tím při přihlašování problém,můžu při převodu na mě rovnou nechat změnit barvu?
2.auto chci prvotně přihlásit na svo tetu (ZTP/Eko) a pak převézt na sebe a jde mi o jedno.stačí,když předložíme její ZTP při přihlašování auta,nebo musíme zajet do Jungmannky?
díky všem za odpovědi
1. na zmenu barvy auta nepotrebujes evidencku, vyplnis pouze formular pri prevodu - zmena barvy, asi 50 Kc kolek
2. ZTP prukaz : predlozit v originale u prepazky, to je podminka
3. pokud teta nebude osobne pritomna u prepazky, musis mit plnou moc pro prevod na ni - zatim staci neoverene podpisy
4. auto musi mit pojisteni ( na ni nebo na sebe, to je celkem jedno) , musis mit original zelene karty - nestaci kopie, napr. pri uzavreni povinneho ruceni pres net a tisk pdf, a tento zelenej original musis predlozit na dopravnespravnich agendach pri prevodu trabose, jinak Te vyfakujou
pokud to teda dobre chapu,tak s autem na evidencku kvuli zmene barvy nemusim?muzu tedy jen tak prijit na DI,vyplnit zadost,zaplatit poplatek a oni mi barvu prepisou/vystavi novy TP,auto je zatim prihlasene na puvodniho majitele,nema stk...
DI už cirka 15 roků neexistuje!
Jinak pokud dochází technická tak nedělat evidenční ale rovnou normální technickou-evidenční je součástí technické!Ušetříš tím za evidenčku cca200kč,jak kde!
Jak pise Diesel, jdi na normalni STK = normalni STK v sobe obsahuje i "evidencku" pro prevod na tetu. Barvu res az na miste u prepazky, v ramci prevodu.
Hlavne na ten "DI" naklusej do 30 dnu po STK, pak ta evidencka bude neplatna a neprevedes to, platit 2 roky samozrejme bude ta normani STK, cervenej flek na RZ, abys mohl na silnici... snad jsem to napsal srozumitelne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.