Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barva vozu/v TP + prevod na ZTP

Od: susen* odpovědí: 12 změna:

Zdravim.mam dva dotazy.

1.koupil jsem trabika P601,r.v. 81.dle TP všecko sedí,čísla souhlasí,jen auto má šedou barvu,a v TP je napsaná hnědá-světlá...místama se tam ta hnědá občas vyskytne,i když jen matně..bude s tím při přihlašování problém,můžu při převodu na mě rovnou nechat změnit barvu?

2.auto chci prvotně přihlásit na svo tetu (ZTP/Eko) a pak převézt na sebe a jde mi o jedno.stačí,když předložíme její ZTP při přihlašování auta,nebo musíme zajet do Jungmannky?

díky všem za odpovědi

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomaslad*
hodnocení

2x

1. na zmenu barvy auta nepotrebujes evidencku, vyplnis pouze formular pri prevodu - zmena barvy, asi 50 Kc kolek

2. ZTP prukaz : predlozit v originale u prepazky, to je podminka

3. pokud teta nebude osobne pritomna u prepazky, musis mit plnou moc pro prevod na ni - zatim staci neoverene podpisy

4. auto musi mit pojisteni ( na ni nebo na sebe, to je celkem jedno) , musis mit original zelene karty - nestaci kopie, napr. pri uzavreni povinneho ruceni pres net a tisk pdf, a tento zelenej original musis predlozit na dopravnespravnich agendach pri prevodu trabose, jinak Te vyfakujou

susen*
hodnocení

pokud to teda dobre chapu,tak s autem na evidencku kvuli zmene barvy nemusim?muzu tedy jen tak prijit na DI,vyplnit zadost,zaplatit poplatek a oni mi barvu prepisou/vystavi novy TP,auto je zatim prihlasene na puvodniho majitele,nema stk...

nu*

na DI-VB? Máš stroj času?

susen*
? DI - dopravni inspektorat...

DI už cirka 15 roků neexistuje!

Jinak pokud dochází technická tak nedělat evidenční ale rovnou normální technickou-evidenční je součástí technické!Ušetříš tím za evidenčku cca200kč,jak kde!

susen*
kazdej tomu rika jinak ;) a zmenu barvy pri prihlasovani?
tomaslad*

Jak pise Diesel, jdi na normalni STK = normalni STK v sobe obsahuje i "evidencku" pro prevod na tetu. Barvu res az na miste u prepazky, v ramci prevodu.

Hlavne na ten "DI" naklusej do 30 dnu po STK, pak ta evidencka bude neplatna a neprevedes to, platit 2 roky samozrejme bude ta normani STK, cervenej flek na RZ, abys mohl na silnici... snad jsem to napsal srozumitelne

susen*
naprosto a dokonale.diky
rr*

Jak na tu STK dojedeš ,když nemáš platnou STK?

Tě chytnou bez platné STK a budeš v háji.

susen*
rr...boha jeho,asi na podvalu ne?trosku premyslejte :)

erikch*
hodnocení

0x
Než budeš cokoli převádět.idelej za padesát kacek změnu..pak az převody.odhlasky apod.poněvadž v jakékoli fázi převádění neudelas nic krom do hlášení...
susen*
takze,kdyz pominu stk,kterou musim udelat,mam nejprve zajet na evidencku,nechat udelat zmenu barvy,pak to teprve prihlasit?
doplněno 09.06.13 21:43: Edit: vuz nema platnou stk...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]