Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Felicie pate dveře viz. foto

Od: lukkam odpovědí: 15 změna:

Zdravim, ma cenu opravovat tyhle dveře na me feldě? Svařečku nemam... Diky za odpověď.

Felicie pate dveře viz. foto

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

solenza*
hodnocení

1x

Porozhlédl bych se v okolí po vrakovištích a kovošrotech. Určitě by se našlo něco lepšího.

lukkam
hodnocení

V ponděli jsem to měl davat na STK, jsem to tlačil do garaže a zustaly mi ruce v kufru :D Chtěl jsem to nějak vykutit ještě zitra, abych to mohl v ponděli rano dat na STK, pak nemam čas :///, tmelu a barvy mam dost, ale to asi nebude držet :((

uztobude12*

Tak takový díry tmelem nevykytujete. Jestli to půjde na zkoušku tlumičů, tak to načančat nemáte šanci.

lakkum
hodnocení

Uvažoval jsem, že bych ze zadu přichytl plech nýtem, tmelem bych to překryl, pak nýty přebrousil a přetmelil.

uztobude12*

Netvrdím, že je to neopravitelné. Tak jak říkáte by to třeba šlo, ale bude s tím hodně práce a výsledek stejně jenom krátkodobý. Taková velká plocha opravený kytem stejně časem a hlavně jízdou rozpadne.

gumidek*
hodnocení

1x

Jinak pro ostatní, ta lišta se dá dokoupit jako karosářský díl. Třeba v Autodemontu v Horce nad Moravou (vedle hospody). Česká výroba, kataforéza.

bus*
hodnocení

0x

To je neopravitelné a i kdyby, jak to bude vypadat? Nejlevnější je koupit dveře na šrotišti, kde po demontáži aut prodávají jednotlivé díly za pár korun.

uztobude12*
hodnocení

0x

Přesně, buď vrakoviště nebo koupit nové ( obautodily.cz/...) Rozhodně nemá cenu opravovat

hodnocení

0x

Horní část se dá koupit.Končí ve středovém lemu, takže v tomto případě to zasahuje dál.Já bych se ještě podíval pod sklo ze vnitř.Pokud je to zasažené i tam, tak na 100% nemá cenu stím nic dělat..

hodnocení

0x

laminovací souprava na kánoe dokáže skoro zázraky ale asi bych to řešil jinejma dveřma s vrakoviště *smich*

hodnocení

0x

Rada na otázku: nemá.

Jen se chci zeptat, poněvadž vlastním stejný stroj. Kolik má to auto najeto? Moje 175 tis, kolem lemu to trošku kvete, nic tragického, stále to vypadá kompaktní, z deseti metrů neviditelné. Zevnitř pod oknem taky je dírka...

Na trhu jsou také páté dveře celé z laminátu.

lakkum
hodnocení

Zdravim, prahy a lemy mam celkem taky v pododě. Najeto je 250tis

lakkum
hodnocení

Dnes jsem měl čas až tet k večeru, tak jsem stihl zatim toto (viz foto) a vypada to, že to chvilku bude držet. Zítra na STK a pak budu kupovatz nějake v dobrem stavu. Snad to dnes stihnu :D

Felicie pate dveře viz. foto #2

syfrig*
hodnocení

0x

Ja bych ted presto nalepil cernou samolepici tapetu pekne vystrizenou,aby to vypadalo a dal,bych ji i ze vnitr rychle a drzi to a samolepky ma,kde kdo *tanec*

dotazy*
hodnocení

0x

Už to máš, tak asi zbytečná rada... ale taková montážní pěna dokáže také divy a nějaký čas vydrží a nevyplácáš tolik tmelu:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]