Porozhlédl bych se v okolí po vrakovištích a kovošrotech. Určitě by se našlo něco lepšího.
lukkam
V ponděli jsem to měl davat na STK, jsem to tlačil do garaže a zustaly mi ruce v kufru :D Chtěl jsem to nějak vykutit ještě zitra, abych to mohl v ponděli rano dat na STK, pak nemam čas :///, tmelu a barvy mam dost, ale to asi nebude držet (
Netvrdím, že je to neopravitelné. Tak jak říkáte by to třeba šlo, ale bude s tím hodně práce a výsledek stejně jenom krátkodobý. Taková velká plocha opravený kytem stejně časem a hlavně jízdou rozpadne.
To je neopravitelné a i kdyby, jak to bude vypadat? Nejlevnější je koupit dveře na šrotišti, kde po demontáži aut prodávají jednotlivé díly za pár korun.
Horní část se dá koupit.Končí ve středovém lemu, takže v tomto případě to zasahuje dál.Já bych se ještě podíval pod sklo ze vnitř.Pokud je to zasažené i tam, tak na 100% nemá cenu stím nic dělat..
Jen se chci zeptat, poněvadž vlastním stejný stroj. Kolik má to auto najeto? Moje 175 tis, kolem lemu to trošku kvete, nic tragického, stále to vypadá kompaktní, z deseti metrů neviditelné. Zevnitř pod oknem taky je dírka...
Na trhu jsou také páté dveře celé z laminátu.
lakkum
Zdravim, prahy a lemy mam celkem taky v pododě. Najeto je 250tis
Dnes jsem měl čas až tet k večeru, tak jsem stihl zatim toto (viz foto) a vypada to, že to chvilku bude držet. Zítra na STK a pak budu kupovatz nějake v dobrem stavu. Snad to dnes stihnu :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.