Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Technická kontrola - opakovaná

Od: automoje odpovědí: 9 změna:

Můj dotaz se týká opakované technické kontroly. Moje auto neprošlo a dostala jsem 1 měsíc na opravu závad. 9.6. je poslední den, kdy mi prohlídku udělají v rámci opakované TK, tedy za 100Kč. Závady mám odstraněné, problém je však ten, že STK podlehla letošním povodním a bude ještě nějakou dobu mimo provoz. Jak bych měla postupovat, abych nemusela na jiné STK platit znovu plnou cenu, protože původní STK mi kontrolu do konce měsíčního termínu neprovede? Je tento případ nějak právně ošetřen? Děkuji!

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarda3*
hodnocení

0x

Nejak se na to da asi napasovat vyssi moc ale zavolal bych tam pokud fungujou telefonicky, pripadne na ministerstvo dopravy a to by melo navrhnout reseni...

doplněno 07.06.13 22:17:

Mozna staci poslat MD mail, pokud je to cerstve, do mesice by meli odpovedet, me 2x odpovedeli na dotaz cca do 3 tydnu.

kjanik112*
hodnocení

0x

Jeďte na jinou stanici STK. Všechny jsou navájem propojeny počítačem, snadno si ověří, že mluvíte pravdu.

Jo mohou ověřit ,ale opakovaná se dělá jen tam kde auto neprošlo,jinde za plnou cenu!

doplněno 08.06.13 16:08:

Jedině na ně vyrukovat s tím,že díky povodni to nestihla a tudíž jsou na vině oni a měli by na to vzít ohled!

k2

Ze si to mohou overit jeste neznamena, ze budou delat charitu.

automoje
hodnocení

No právě, kde zjistit, jestli tu charitu ze zákona dělat musej nebo ne. Vidím to, že si vezmu pár stovek navíc a zajedu kamkoli. Holt český úplatkářský ksindl má zelenou a já ho, i když s notným odporem sama k sobě, opět podpořím. *bum*

celp*

Dobrý den.Proč ta silná slova?Když vozidlo neprojde,tak rovnou z STK k automechanikovi.Odstranění závad a znova na TK.

Není důvod čekat na poslední chvíli.

repkin*

cepl: *stop**cteni* přečtěte si znovu položený dotaz. Tazatel/ka to má již spravené, ale čeká, až na STK opadne voda, kdy to už ale nestihne v termínu. Navíc když Vám tu radostnou zprávu sdělí na začátku měsíce, tak Vám u dnešních aut napěchovaných kde čím stejně nezbude než čekat do výplaty.*nevi*

hodnocení

0x

dle mě máte bohužel smůlu opakovaná se dělá jen tam kde ste neprošla a jelikož i když ne vaší vinou nestihnete měsíční termín tak vás čeká znovu plná STK za plnou cenu a šel bych opět na tu samou tam by měli zohlednit že ste tam už byla a bude to bez problémů na té jiné by mohli hledat štourat a něco třeba najít

a nebo sehnat známosti :)

jarda3*

Tak treba by se dala domluvit nejaka sleva, hlavne je to rozdil cca 200-300 za opakovanou nebo 600 za plnou, to neni az az takova tragedie...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]