Nejste přihlášen/a.
Zdar je bude mi 16 a dělám si řidičák na A1 (125ccm,11 kw).Nevíte jaká motorka je dobrá pro začátečníka.V motoškole jezdíme na Yukině.Líbí se mi Motorky ve stylu chopper.Ale v různých debatách jsou prý lepší endura (lepš ovladatelnost atd...).Max. do 40 000 Kč.Budu rád za vaše rady a názory .
Urcite to enduro. A nejaky uz jety treba za dvacku. Parkrat to polozis, muzes zajet s holkou pres pole k rybniku, nikam daleko asi stejne cestovat nebudes, vic se na tom vyradis a pak si stejnak udelas dalsi papiry a tohle prodas. Vylestenej chrom je v 16. na prd. Stejnak to nikdo neoceni. Nakonec ani ty.
a co toto, jawa.eu/... já osobně až si budu kopovat motorku (asi až příští rok, teď na ní nemám čas) tak jdu do jawy 660,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.