Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou motorku pro začátečníka

Od: neo4440 odpovědí: 8 změna:

Zdar je bude mi 16 a dělám si řidičák na A1 (125ccm,11 kw).Nevíte jaká motorka je dobrá pro začátečníka.V motoškole jezdíme na Yukině.Líbí se mi Motorky ve stylu chopper.Ale v různých debatách jsou prý lepší endura (lepš ovladatelnost atd...).Max. do 40 000 Kč.Budu rád za vaše rady a názory *frajer*.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Urcite to enduro. A nejaky uz jety treba za dvacku. Parkrat to polozis, muzes zajet s holkou pres pole k rybniku, nikam daleko asi stejne cestovat nebudes, vic se na tom vyradis a pak si stejnak udelas dalsi papiry a tohle prodas. Vylestenej chrom je v 16. na prd. Stejnak to nikdo neoceni. Nakonec ani ty.

neo4440
hodnocení

OK a nějaký přesný typy *andel*

uztobude12*
hodnocení

1x

A co Honda CBR 125? Popřípadě, když chceš enduro Varadero 125...

kahsa*
hodnocení

0x

a co toto, jawa.eu/... já osobně až si budu kopovat motorku (asi až příští rok, teď na ní nemám čas) tak jdu do jawy 660,

k2

Novou Jawu si dnes muze koupit bud absolutni blazen nebo nadsenec znacky, nevim, zda tazatel patri do nektere z techto skupin...

To K2-proč myslíte ,že novou jawku jen absolutní blázen nebo nadšenec?

nu*
hodnocení

0x

ve stylu chopper je stará honda rebel, je to držák

pavel2000*
hodnocení

0x

Já bych šel do YAMAHA tdr (125) mám jí doma a je dobrá

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]