Nejste přihlášen/a.
Z dr avím všechny. Mám dotaz ohledně odtahu auta v ulici ,kterou čistili. Nevšimnul jsem si značky. Mám zaplatit 1500kč za odtah a pokutu za stání v zákazu. Je šance s tím něco dělat, nebo to zaplatit? Děkuji
Jediná šance pokusit se dokázat že jste vozidlo zaparkoval před tím, než značky instalovali a pak jste nebyl přítomen. Ale dost často si vozidla , která stojí na místě kde bude platit značka fotografují.
Městská policie si ty lokality fotí, takže pokud jste s autem stál ještě před tím, než tam dali značku pořád na stejném místě a byl jste třeba na dovolené v cizině popř. v nemocnici apod. (což musíte prokázat), neplatil by jste nic. Pokud to je jinak, máte smůlu a musíte zaplatit jak odtah, tak pokutu a žádný soud Vás toho nezbaví.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.