Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Testovací jízda - jak probíhá?

Od: michalb* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

přemýšlím o koupi nového auta. Chtěl bych využít testovací jízdy kterou prodejci nabízejí. Jak taková jízda probíhá? Řidič mě někde vyzvedne a sveze mě, přičemž mi řekne nějaké info o autě nebo mi řekne info na prodejně a pak mi ho třeba na půl hodiny zapůjčí?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

zdravím, my když jsme zvažovali koupi auta z autobazaru, tak vyzkoušení auta probíhalo tak, že jsem řídila já, asi půl km po okolí, pracovaník autoservisu seděl vedle a upozorňoval na klady auta při řízení... :))

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

My jsme měli testovací jízdu cca 1 km za autosalon, tam přítel, zpátky já. Rozhodně to není o najetí několika kilometrů nebo nedejbože půlhodiny.

doplněno 09.06.13 23:23:

Reakce na Milan01: Každý tady píšeme své zkušenosti, já i Minda. My jsme kupovali auto nové, od prodejce, od kterého už jedno auto máme. Někdo prostě nepotřebuje s fungl novou Octavií jet 50 nebo 100km. Proto mi Vaše věta "nevěřte ženským" dost vadí.

michalb*
hodnocení

mám na mysli spíše nový vůz. Autům z bazaru prostě nevěřím. Kdysi jsem stěhoval jednu paní a ta měla právě zapůjčené užitkové auto. Prý to má jako předváděcí jízdu a platí jen naftu. Je to ubec možné?

Správný názor. Při dnešních cenách nových aut prostě nemá cenu jít do ojetiny. Délka zapůjčení auta záleží na dohodě s dealerem, je to zcela individuální.

milan01
hodnocení

0x

Dobrý večer,

nevěřte ženským :), já kupoval Fabii v auto Jarov a vyzkoušel jsem asi 4 motorizace a s tou, kterou jsem koupil jsem najel asi 50 km, zbytek okolo 20km, vše je o dohodě, celé testování bylo zdarma... když ptáčka lapají... oni ty předváděcí odepíšou jako náklady na podnikání, ten kdo si řekne o 1 km zkušební jízdy je to jeho věc a hloupost-...

axlik*

Po 500 metrech si myslím, se dalo na tom autě poznat snad úplně vše, po kilometru jízdy už muselo být uplně jasný jak se to auto chová a co je na něm špatně :D :D jako kdyby mě někdo nechal odřídit 500m s autem co si chci pořídit tak ho pošlu do prdele :D minimálně tak cesta do vlastního servisu, za vlastním mechanikem, nechat si udělat prohlídku a zpátky ;) (co se týče bazarovýho auta) u novýho auta bych požadoval minimálně po městě, mimo město, dálnici, auto není rohlík!

milan01

Přesně tak! Některý řenský, nic pro ti Vám tu píši, pan bazárník nás svezl, auto mělo pěkný červený lak, tak jsme si plácli, za volant až po podpisu *zed**zed**zed**zed**zed**zed**zed**zed**zed**zed**zed**zed**zed**zed**zed**zed**zed**zed**zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]