Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
přemýšlím o koupi nového auta. Chtěl bych využít testovací jízdy kterou prodejci nabízejí. Jak taková jízda probíhá? Řidič mě někde vyzvedne a sveze mě, přičemž mi řekne nějaké info o autě nebo mi řekne info na prodejně a pak mi ho třeba na půl hodiny zapůjčí?
My jsme měli testovací jízdu cca 1 km za autosalon, tam přítel, zpátky já. Rozhodně to není o najetí několika kilometrů nebo nedejbože půlhodiny.
doplněno 09.06.13 23:23:Reakce na Milan01: Každý tady píšeme své zkušenosti, já i Minda. My jsme kupovali auto nové, od prodejce, od kterého už jedno auto máme. Někdo prostě nepotřebuje s fungl novou Octavií jet 50 nebo 100km. Proto mi Vaše věta "nevěřte ženským" dost vadí.
mám na mysli spíše nový vůz. Autům z bazaru prostě nevěřím. Kdysi jsem stěhoval jednu paní a ta měla právě zapůjčené užitkové auto. Prý to má jako předváděcí jízdu a platí jen naftu. Je to ubec možné?
Dobrý večer,
nevěřte ženským , já kupoval Fabii v auto Jarov a vyzkoušel jsem asi 4 motorizace a s tou, kterou jsem koupil jsem najel asi 50 km, zbytek okolo 20km, vše je o dohodě, celé testování bylo zdarma... když ptáčka lapají... oni ty předváděcí odepíšou jako náklady na podnikání, ten kdo si řekne o 1 km zkušební jízdy je to jeho věc a hloupost-...
Po 500 metrech si myslím, se dalo na tom autě poznat snad úplně vše, po kilometru jízdy už muselo být uplně jasný jak se to auto chová a co je na něm špatně :D :D jako kdyby mě někdo nechal odřídit 500m s autem co si chci pořídit tak ho pošlu do prdele :D minimálně tak cesta do vlastního servisu, za vlastním mechanikem, nechat si udělat prohlídku a zpátky (co se týče bazarovýho auta) u novýho auta bych požadoval minimálně po městě, mimo město, dálnici, auto není rohlík!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.