Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod auta

Od: alisti2000* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, prodal jsem auto, mám peníze i kupní smlouvu, ale nový majitel stále auto nepřevedl a vymlouvá se, že nemá čs.Tím pádem nemohu ani zrušit pojistku, co mohu udělat, děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

laybor*
hodnocení

0x

Pojistka se ruší kupní smlouvou - zrušit můžete

a odhlásit vůz na nového majitele je vaší povinnost , dohlášení je věc nového majitele.

hodnocení

0x

alisti, mýlíte se,

pojistku zrušíte na základě kupní smlouvy, k tomu nepotřebujete nic jen kupní smlouvu.

To že si kupec nepřevedl vozidlo nasebe je jen jeho věc, vy jste určitě na registru vozidel nahlásil změnu majitele. Je to tak?

hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

alisti2000*
hodnocení

bohužel auto odhlášené není, to mi nikdo neřekl, takže mi nezbývá než si sehnat kopii tp a jít to udělat tam

ale, kdopak Vám to zapoměl říci?

Buď musíte mít oba techničáky, nebo po 100Kč duplikáty techničáku. Je třeba ale uvědomit kupce, že toto hodláte udělat, že mu zneplatníte dosavadní dokumenty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]