Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Felicia lpg-koupě

Od: jen* odpovědí: 3 změna:

zdravím, chystám se koupit felicii na lpg, ale pán nemá certifikát od montáže plynové bomby, tak se chci zeptat, jestli ho při revizi potřebuju a jestli by se nedala někde sehnat jeho kopie. díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

as9f
hodnocení

0x

Důležité je mít přilohu k TP - vozidla na alternativní pohon.

Pokuď není, tak je možné vystavit revizní zprávu, která ji nahrazuje v plném rozsahu. Musíš se ale obrátit na firmu, která tyto přestavby provádí.

Sám bych ale takové auto nekupoval. Lepší je koupit nepřestavěnou a následně nechat přestavět. Jen málokdo se bude zbavovat auta, které nemá žádný problém a jezdí za korunu na km. :)

doplněno 02.06.13 14:12:

cmelak22>

Očekávám, že pokuď někdo kupuje auto s LPG, tak má velký km nájezd a auto tedy potřebuje. Felicie za 9tis s LPG bude na 99% vrak před rozpadnutím a ještě s propadlou nádrží. Stačí se podívat na inzerci, za kolik se prodávají.

Tím neříkám, že se nedá koupit za ty prachy v perfektním stavu, jen 99% lidí takovou dobrou nabídku nikdy nedostane. Já před 3 lety kupoval Pick-Up 1.3MPI r.v. 2001 za cca 60tis a za 17tis tam dal plyn.

Po 3 letech a ujetí cca 150tis km mě celkové naklady na provoz, včetně započítání amortizace vozidla, vycházejí jen na cca 250tis Kč. Samotná cena zástavby LPG je proto zanedbatelná.

cmelak22
hodnocení

0x

Pořád je výhodnější koupit auto s plynem než kupovat nový plyn do auta.I za cenu případných oprav.Felicii s LPG koupíš za 9000.Jen samotný plyn stojí namontovat minimalně 14 000

jen*
hodnocení

nakonec jsem sehnal s kompletními papíry od plynu, po stk, se zaplacenou eko daní, rv. 1998 skoro za cenu přestavby. platnost bomby ještě 5let a jako vylítaný vrak opravdu nevypadá;). Takže děkuji za rady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]