Nejste přihlášen/a.
Ahoj, na felicii mi jdou stěrače pouze na nejvyšší rychlost. Cyklovač ani první rychlost nejdou, ale ostřik funguje. A pak když teda musím stírat na nejvyšší rychlost a vypnu je tak se mi zastaví kde chtějí, nikdy ne v koncové poloze. Prosím o rady, děkuji.
Vadný cyklovač. Jedna z těch černých krabiček v pojistkové skříňce u nohou spolujezdce. Je to ten prostřední v horní řadě. Když dáte stěrače, dáte na něj ruku, tak ucítíte cvakání. To vyměňte a uvidíte. Nikde jinde by chyba být neměla.
P.S.: Ale myslím, že teď dloooouho nebudete menší rychlost potřebovat
Měla by to být ona Dotykem poznáte.
Tak jsem koupil nové relé cyklovače, už cvaká, ale závada je pořád stejná. Stěrače jdou pouze na nejvyšší rychlost, když dám cyklovač, v relé pouze cvaká v rytmu cyklu, ale stěrače mrtvé.
Já bych vyděl problém v motůrku nedavno jsem to také řešil a po výměně relátka se nic nezměnilo tak jsem motorek rozebral vše pročistil promazal a funguje mne vše ani jsem nezjistil čím to bylo ale pravděpodobně kontaktama co jsou na umělém kolečku když se sundá víčko ještě posílám jeden dobrý odkaz feliciaklub.cz/...
Tak motůrek jsem vyndal, rozebral, očistil od vazelíny kontakty, ale nepomohlo to. Ještě zkusím zkoušečkou, zda do všech kontaktů ve svorkovnici jde šťáva a pokud ano, nový motůrek mne nemine. Nebo ještě nějaký nápad?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.