Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opel Astra, problémy s Imobilizérem

Od: dezik odpovědí: 4 změna:

Zdravím, nedávno jsem sem psal otázku ohledně imobilizéru a Opel Astry.

Píšu navazující otázku, mám Opel Astra 1.7D, r.v. 1996, který má imobilizér. Od auta jsem ztratil klíček. Mám náhradní, kterej pasuje do spínací skříňky a kupodivu má i čip, jenže nenastartuju, jen točím motor. Auto bylo u elektroservisáka, který se zaobírá hlavně elektronikou aut a ten říkal, že sep odívali do motoru a prý tam je něco, co brání přístupu nafty do motoru, ale že to prej není imobilizérem pod volantem ale tím, který se nachází u motoru. Hlava mi to nebere a ani nevím, jaké kroky dále podstupovat, dokážete někdo poradit?

Děkuju

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

je otázka zda je ten čip v klíčku spárován s ŘJ motoru pokud ne nepojedeš

další věcí je jestli tam není něco dodělávanýho nákej tajnej vypinač či alarm nebo třeba ventil na palivo?

pokud by to bylo dodělávaný šlo by to odpojit skus udělat náký fotky

dezik
hodnocení

No já si myslím, že je právě problém s tím párováním klíčku a motoru. Tam bude asi kámen úrazu. Volal jsem jednomu známýmu a říkal, že by to dokázal spravit, ale za 4 tis. a pokud by vypojil imobilizér, tak taky za 4. tis. Což se mi zdá docela dost. Osobně bych byl pro vypojení imobilizéru úplně, ale nevím jak a ani nevím, jak hledat servis, kde by to dokázali.

skoč někam na nákej opl klub či astra klub a poptej se třeba se v okolí někdo najde za rozumnou cenu

forum.cars.cz/...

club-opel.com/...

dezik
31.05.13 21:08
hodnocení

Děkuji :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]