Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pneu na stk

Od: ecik* odpovědí: 6 změna:
Zdravim. Musi mit pneu urcity vzorek kdyz jdu na technickou? Diky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
samozřejmě, stejný, jako když s autem jedete po silnici. jaké letní/zimní hodnoty to jsou doufám jako držitel řidičského oprávnění víte.

endyfrog*
hodnocení

3x

samozřejmně musí být předepsané dle TP stejné rozměry a hloubka dezénu na STK obvzlášt pozor

hodnocení

0x

Na STK jezdím v květnu zásadně se zimním obutím, které má na letní provoz vždy dostatečnou hloubku vzorku a navíc jsou všechny 4 pneu od stejného výrobce. Už se mi totiž jednou stalo, že jsem měl na zadní nápravě 1 pneu od Verestein a druhou od Dunlop a i když měly obě velmi podobný letní dezén, tak mě jeden dědek od STK vyhodil a stálo mě to dalších 250 Kč.

jarda3*

podobny dezen neni stejny dezen, takze se to asi dalo cekat...

vyhodil by tě i nedědek, na nápravě prostě musí být pneumatiky shodné

cobrak*
hodnocení

0x

Ano, i když na ni nejdete...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]