Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , jsem mladej kutil , chtěl jsem se zeptat zda jde auto předělat kompletně cele od základu , myslím tím nechat jen podvozek a přidat od jine značky motor , upravy pro jiný tip kol atd. motivace z rychle a zběsile , docela mně to zajíma , a co vše bych musel proto udělat? děkuji
Takové vozidlo lze postavit a následně ho i přihlásit.
Jednalo by se o stavbu vozidla. více třeba na dekra-automobil.cz/...
doplněno 31.05.13 21:32:@kratast Nejen, že jsem si to přečet, já jsem se dokonce podílel na stavbě takového vozidla. Proč by to nebylo pro smrtelníka?
Je to jen o nadšení. Tak jako někdo třeba sbírá známky, tak jiný si staví svůj sen na kolech.
Zdarec.Technicky to jde.Legislativně ne.Takže potom jezdit na veřejně nepřístupných komunikacích.
neviděl bych problém až zas tak v legislativě,jako v náročnosti práce a peněz-nacpat třeba motor z BMW (řadový šestiválec) do Peugeota 206 asi púůjde,ale jenom úprava nosníků,karoserie,komplet podvozku,kabeláže atd.atd.by byla "sranda" na x měsíců a x desítek tisíc-ale třeba na youtube se lze přesvědčit,že limity jsou hodně velké a jde téměř vše...Kdysi jsem našel video ,kdy nějaký brit komplet postavil Forda Granadu s motorem z nějakého Ferrari a ještě oturboval(byl někde lehce přes 1000 koníků a vypadalo to super-ovšem o nákladech,raději,ani slovo...)
eriku a jak by jsi s takovým vozem chtel obejít legislativu, povíš mi to, to me zajímá ... kdopak ti da homologaci na takovouhle splacaninu, jen nad tim přemýšlím že třeba kdyz mam oktavku benzin tak ti ane nepovoli tam dat motor jineho typu (myslim z 1,6 na 1,8) natoz naftovej a ty by jsi zlegalizoval tohle.
obecně zde na podobné dotazy odpovídám jednoduše-samozřejmě ofiko si člověk ani neprdne,a když,tak cestou individuálního schvalovacího procesu za rance kaček..,prostě tudy cesta nevede,ale jsme v čechách,zemi neomezených možností(kde zítra znamená včera) a z osobní zkušenosti vím,že krom vyloženého fandy značky a modelu nikdo nepozná zda to a to auto má od téhož výrobce motor 1.6 nebo 1.8(samozřejmě podle označení)-už jsem tot u psal kolikrát,když vezmu dva motory na paletu, třeba od Peugeotu(PSA),jeden 1.4 8ventil a druhý 1.6 8ventil,sundám z nich typové štítky,tak i samotný zn.servis (o STK a četnictvu nemluvě) pozná velký prd-vývoj motoru totiž stojí ranec v řádech milionu Eur,takže se vše mastí co možná nejvíc uni(polomotor se dělá třeba 20 let a "obměnuje" se hořejšek-sání,vstřik paliva atd.),mimoto rozdíl v typech je často jen v softwarové mapě(nastavení výkonu a kroutáku)...Zkrátka kolikrát se až člověk diví co všechno projde STK-pokud to má to stejné označení jako je v TP-podle toho se řídí,i dvoulitr mi seděl na 1.4 v dokladech,samozřejmě ofiko bez úplatků(a dokonce i na emise) a poznali prdlačku...(a to byla Praha,kde je fakt cvrkot)...
všem moc děkuji za rady , hlavně za odkaz . vím že to bude náročné , ,i nadlouho , a co výroba karoserie a skeletu?
vímo člověku co vyrobil tříkolku s motorem ze staré osobní tatry, a absolvoval zkoušky v typovíé zkušebně, jako největší problém bych viděl emisní systém a elektromagnetickou kompatibilitu, stávající legislativa je přísná...takže motocykl - tří nebo čtyřkolku bez problému, s autem to bduie nákladnější
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.