Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chci se zeptat, mám VW Passat 2.0 TDi 103 kW a chtěl bych si ho nechat načipovat, mohli byste mi poradit, kde u jaké firmy načipovat s kterou jsou dobré zkušenosti?
reknu vám k tomu toto... nečipujte to, radsi si kupte jiné s vyssím výkonem.
nechápu smysl cipovani... ze by snaha o zvýšení spotřeby? nebo snad snaha znicit motor? spojku? odnasi to kazda cast vozu, není to na to konstruovane.
musím se pousmát. rozumně myslíte z 66kw na 70kw nebo jak? nebo mi chcete tvrdit, ze auto konstruovane na 80kw bude mít stejnou životnost i kdyz ho chipnete na 110kw.?
jeste jsem nevidel cloveka komu by klesla spotreba po chipu. mozna to ani neni tim chipem, ale ze s jídlem roste chut (cim to mam nabusenejsi tim vice tomu slapu na krk)
v první řadě jde o to jak s tím dotyčný bude zacházet, od toho se odvíjí vše... ale myslim že takove to bububu nečipuj to zničí se ti motor, nejsou na místě.. a jo spotřeba klesne pokud se tím jezdí normálně.. pokud s tím jezdí někdo podlaha-brzda tak asi spíš bude vyšší.. ono třeba 1.9tdi ASZ 96kw ma potencial na skoro 300 koní... tam bych už se asi bavil o životnosti... jinak u obyč čipu, jasně že se sníži životnost třeba spojky, když s tím někdo bude furt jezdit jak prase.. pokud je to na běžné ježdění, kde sem tam tomu člověk dupne když chce předjet, tak myslím že nema smysl se v tom pitvat..
doplněno 31.05.13 12:56:jinak tím rozumnym čipem jsem myslel že se jich děla vic druhu.. jsou i třeba přímo ekonomické verze a nebo čipy na maximum... tak jsem myslel něco mezi tim...nemusi to zas pak hulit jak lokomotiva, že...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.