Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bmw e36 otevírání kapoty

Od: berobass odpovědí: 2 změna:

stala se mě velice nepříjemná událost potřeboval bych poradit jak se mam dostat nak k lankum co oteviraji kapotu nebo jak otevřit kapotu u bmw e36 u paky se mě přetrhlo lanko řešil sem to že sem sundal ledvinu zatahl za lanko a kapota se otevřelo tedka už ani to nefunguje jsem v koncích auto mi stoji na ne uplně nejlepšim mistě a ja nemužu ani odjet protože potřebuju vyměnit baterku nemate nakou radu či obrazek kde mužu u 36tky nahmatat lanko? dik

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

0x

za prvé-baterka je v kufru vpravo-takže vyměnit lze bez ohledu na kapotu a za druhé,kapota se musí jakoby povystrčit a pak až odklopit od skla k nárazníku-s lankem jde o to,kde prasklo-ale bez ohledu na to z pod ledvinek by ses měl dostat k samotným zámkům kapoty-bude to trošku na "Saxánu",ale snad to dáš...

berobass

baterka je v nmym autě pod kapotou a už sem ji otevřel včera po 2,5 hodinach usilovne dřiny ale dik

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]