Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám 206 2.0 hdi dával jsem měnit spojku,po vyměne asi za dva dny začal tect olej z převodovky já si toho nevšiml jel jsem a u semaforu chtěl jsem zařadit zařadil jsem ale už auto nejelo .Je to zadřená převodovka?Nevíte kolik bude stát oprava?
To by také mohla být ukroucená poloosa.Potřebujeme více údajů: Když Vás někdo odtahoval-šly kola ve smyku, nebo se volně točila? Byla převodovka rozžhavená, horká?Když jste zařadil, motor se normálně točil, nebo musel přemáhat odpor a chcípl?
Jděte to hned reklamovat do servisu, kde Vám dělaly spojku-nejspíše tipnul bych, že olej tekl kolem polosy , co je v převodovce-
Špatně provedly svoji praci, tak ted at se starají a na své náklady to opraví! trvejte na svém a nenechte se odbýt.-
Přeji hodně uspěchů a at již brzi zase jezdíte
To nebude zadřená převodovka. Buď je to ukroucená poloosa-a nemusí se přitom ozvat ani křupnutí-a nebo něco s kinetickým kloubem. Zadíraná převodovka je hlučná a postupně jde ztuha, až motor nemá sílu ji přetočit (pokud se uvnitř něco neurve). Ukroucená poloosa je závada, která vznikne "z ničeho nic", chcete se rozjet, a najednou to nejede.Při této závadě se motor točí, reaguje na plynový pedál, jde normálně řadit...je to tak?
Podle mě pří výmněně spojky a následné motáži docvakli poloosu řádně do kloubu a nebo nechali starý rozpěrný kroužek a poloosa vyjela z kloubu. Stačí vzít za poloosu u kola a jestli drží jen v manžetě, vyjela z kloubu ven. Opravu by vám měli provést v záručním termínu, je to jejich chyba. Oprava není náročná, cena opravy 0
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.