Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Felicie 1.9 D Servo

Od: endyfrog* odpovědí: 2 změna:

Zdravím všechny rádce dnes při vchodu do garáže jsem zjistil flek pod autem tak jsem zkouknul vše potřebné zda někde nechybí olej při výjezdu z garáže sem zjistil že jde stuha řízení otevřu nádržku a v nádržce chyběl olej a byl tam pěkně našlehaný jak jahodový koktejl jelikož jsem musel odjet dolil jsem nový olej ale začal se cpát z nádržky ven tak nevím co stím zda odešlo čerpadlo i když olej jde nahoru nebo co stím je dnes sem ještě neměl čas to řešit pokud nějaký škodovkář ví budu vděčný za dobrou radu díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

0x

Kolik jsi tam toho nalil? Jestli plnou bandasku, tak je to normální. U "serva" jsou vždy dvě rysky jedna je na teplý olej a druhá na kontrolu za studena.

doplněno 29.05.13 23:46:

On je tak trochu našlehaný vždy, nikdy není jen průhledný. Jsou v něm drobné bublinky to je taky normálí. Když ho tam je málo je to našlehaný víc, tyky je slyšet jak servo kručí, když je tam málo oleje. Zítra olej odsaj na spránou měrku a bude to v pohodě.

endyfrog*
hodnocení

Jasně v tom spěchu jsem tam nalil asi více ale divné je proč byl olej tak našlehaný

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]