Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dá se dle vaší zkušenosti zahájit správní řízení týkající se parkování mimo místo tomu vyhrazené na základě fotodokumentace pořízené třetí osobou a zaslané na příslušný oddělení policie? Děkuji ..
Todle už zavání problemismem a bonzáctvim
pokud vám leží v krku žr soused vam parkuje před barákem nebo někde jinde kde se vám to nehodí je na hranici normálního chování . Většinou pomsta netrvá dlouho a je sladká ... tak to zvažte![]()
k tomuto názoru bych se připojil-pokud moto dotyčný parkuje kdekoli mimo výseč před vaším vchodem apod.(tzv."na hulváta"),proč vám to vadí...?!? Že by v tom bylo ono malé čecháčství-soused má kozu,tak aby mu chcípla...Dnes naštěstí mají všichni možnost a je na každém,jak se k tomu postaví-když "bouchám šichty"na píchačky ve fabrice-fajn,sice mi každýho 15.dne v měsíci přistane na účet já nevím patnáct tisíc,ale za to si moto bohužel nekoupím..."stěžováním si" to nezměním...,taky mě s...re jak je u nás všechno drahý,ale řeším to-jednou za měsíc tradá na meganákup do Reichu,kde je jogurt jogurtem,uzenina s masem atd.,podstatně levnější a i to v poho vydrží.pokud nás to takhle bude dělat většina,budou muset řetězce zlevnit-takže k tématu-pokud má soused moto,nezávidte mu jí a dělejte něco pro to,at si jí můžete taky koupit(tím ale nemyslím bonzování)...![]()
tazatel myslí napráskat souseda? To se asi kolegové mýlíte. Jen se obecně ptá, zdali jeho někdo může potrestat ...
nebo se mýlím?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.