Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rezerva, škubání

Od: lukys* odpovědí: 2 změna:

Ahoj, potřebuji poradit. Nedávno jsem byl nucen skoro vyjet nádrž, a potom začalo auto trochu kuckat a občas se objevila mezera ve výkonu, když jsem dotankoval dělalo to stále. Teď to přestalo, ale rád bych tomu pro příště předešel(nikdy nevím kdy zase budu muset riskovat s rezervou). Co se tam mohlo stát, voda, vzduch, bordel? A co doporučíte, nalít nějaké aditivum, nebo zkusit vypumpovat nádrž? Jo jinak je to benzin VW Polo 1996

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

0x

něco si zavzdušnil v palivovém systému...nebyl si nucen vyjet náderž, nenamlouvej nám tady hlouposti, huistota čerpacích stanic je v ČR dostačující a pokud nemáš na benzin tak počkej až budeš mít

lukys*
hodnocení

Aha, díky zkusim to nějak vykoumat. Jinak jsem se na nic jiného neptal:).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]