Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pojisteni auta z EU

Od: zdenalos2 odpovědí: 8 změna:
Je mozne pojistit auto v CR i kdyz je registrovane v jine zemi EU?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
27.05.13 21:01
hodnocení

0x

je

zdenalos2
hodnocení

A jaky jsou podminky?

zdenalos2
hodnocení

Jde o to ze chci koupit auto v UK a jelikoz by pojisteni v UK stalo moc tak bych ho pojistil v CR jde mi o to jak to udelat aby to bylo pravne v poradku...

nu*
hodnocení

0x

auto z uK tady nikdy nepřihlásíš. zapomeň na to

doplněno 27.05.13 21:14:

zavolej do své pojištovny, já nejsem makléř

zdenalos2
hodnocení

To vim ja ho nechci prihlasit ale pouze pojistit.
erikch*

i auto z UK jde u nás registrovat-je to pravda trošku složitější(sehnat někoho,kdo tam papírově min.půl roku žil a pracoval),ale jde to,a legálně...,no a pojistit lze cokoli kdekoli,bez ohledu na zemi registrace- roku 1962 asi 170 zemí podepsalo tzv.Vídenskou úmluvu,kde se mj.říká,že kze jezdit třřeba s autem z kambodže v ČR a ČR musí tuto registraci bezezbytku akceptovat,a to se vztahuje i na pojištění-směrodatnými údaji jsou pouze a jen VIN ozidla a platnost pojištění,ostatní (značky,barva,majitel,a právě i země původu) je podružné,čili nedůležité...

zdenalos2
28.05.13 09:22

Diky

boris*
hodnocení

0x

Zkus Slavia pojišťovnu, pokud jde o POV, havarijko atd. tak s nimi mám skvělé zkušenosti. Oni ti už řeknou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]