Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlučná kola

Od: ponky* odpovědí: 9 změna:

Koupil jsem si nová kola..pneu vypadá v pořádku, kola jsou nově vyvážená, ale pro dibrždovaní jde od nich hrozný hluk...čím to může být?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm*
hodnocení

0x

Pokud to před tím, než jste kola vyměnil bylo ok, tak to je samotnými Pneu.

ponky*
hodnocení

je možný, že jsou jen špatně nahuštěné?...na to jsem totiž nekoukal

jm*
hodnocení

0x

Ano, je to možné, i podhuštěná pneumatika při dejezdu hučí :)

mowla*
hodnocení

0x

Pokud se ten "hrozný zvuk" ozývá jen při dobržďování, je to brzdami...

Pokud i při brždění, zrychlování nebo zatáčení, nech si zkontrolovat podvozek...

ponky*
hodnocení

dřív to ale nedělalo...až te´d co jsem je vyměnil...měl jsem tam dřív R15 195/50 a te´d tam mam 205/40 R 17

ponky*
hodnocení

Hučí to ale i při zpomalování..

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Ty kola, jsou nafouklý správně? Vyvážený? Co vzor dezénu? Zimáky? Protektory asi ne,že? Postav někoho venku a dobrzdi kolem něho. Třeba se něco projeví zvukově z venčí líp. Poslechni si obě strany v různé rychlosti.A nebo máš v kolech propašované drogy a brzo o ně příjdeš. Humor. Ještě zbývá navštívit gumoservis a prohlédnout ty gumy ze vnitř.Ahoj.

doplněno 28.05.13 19:07:

Ještě mě napadlo. Ten rozměr je povolený ve velkém techničáku? Nezhoupne se pérování při tom brždění a nedrhne potom okraj běhounu o nějakou část podvozku? Je to o něco širší guma. Asi by to mělo být vidět. Místo bude ohlazené gumou.

ponky*
hodnocení

gumy maj tak 3mm vzorek, nahuštěný dobře a kola jsou vyvážený...ten zvuk se projevuje kolem 40 km/h a nemusim ani brzdit...dělá to i když auto samo zpomaluje...

humbucker*

Ahoj. Těžko soudit, když to nelze vidět nebo slyšet. Pokus: Co ty gumy nasadit na jiný auto? Asi to bude stejný. Některý gumy můžou být prostě nějak hlučný. Třeba skrzevá vzorku? Ahoj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]