Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlepší koncernová (VW) motorizace

Od: tdidotaz odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer, vybírám starší diesel VW, myslím si, že klasická rotačka 81kW bude nejlepší volba. Konkrétně v VW Passat TDI 81kW. Díky za Váš názor.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

ano tenhle motor mám ve svý oktě a sem spokojen

hodnocení

0x

tdi rotacka je dobra , ale zalezi jako na vsem jak se o to staral predchozi majitel ... ale pozor na passata , ma predni hlinikovou napravu!

repkin*
hodnocení

0x

Na tuto motorizaci jsem slyšel chválu (ne na VW, ale na Š.O. II) na O I to mělo o asi jednu nebo dvě desetiny lepší spotřebu.

nu*
hodnocení

0x

doporučuj passata 3B s tímto motorem, já s passatem 3BG najel 300 tisíc s původní hliníkovou nápravou, takže pokud bude z německa s platnou TUV, nebál bych se toho...na tak těžké auto motor 81 kW sice stačí, ale dynamika není jako u oktávky...pokud jd e o pohodlí spolehlivost, bez obav...

V ČR bych to nekupoval, v SRN jsou i dnes k sehnání pěkné garážované kousky od fyzických osob...

I kdyby byla volná přední náprava, dnes ta ramena stojí pát tisíc Kč a šikovný mechniak to vymění za solidní cenu...navíc bych vyměnil přední světla která zažloutnou a nesvítí za tuningovou čirou optiku, dal bych tam žárovky osram silverlight a ledky pro denní svícení...

doplněno 27.05.13 21:20:

suchen.mobile.de/...

tady je jeden kousek, po rozvodech, nové zimné pneu atd

doplněno 28.05.13 15:52:

to auto v odkazu bylo prodáno

jo mas pravdu pokud koncern a mas cas a dobry peniz , tak z nemecka moc krasne kousky za "pakatel" oproti CR. U nas koncern strasne predrazeny a hrozne vraky...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]