Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přední díl výfuku - FELICIA

Od: mike32* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

prosím o informaci ohledně upadlého výfuku mezi předním dílem ( s katalyzátorem ) a středního dílu u felicie viz.přiložený obrázek

Dotaz zní jestli na označeném místě půjde ještě výfuk svařit a nebo pokud ne - jaký díl koupit?

Předem děkuji za jakoukoliv radu či pomoc .

Přední díl výfuku - FELICIA

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

radce*
hodnocení

0x

Opravit jde všem pokud je tam díra, tak se to dělá tak, že tam kde je ta poškozené, se ta část trubky uřízne a místo í se tam navaří jiný kus, ale někde na internetu jsem viděl i opravné sady, kde není nutné nic svářet , jen se nasadí taková trubka a sponkami see to stáhne, cenově to přišlo tuším okolo 500 Kč . Jestli je to upadlé uplně u katalizátoru a rozsah není tak veliký, šlo by to zavařit.

mike32*
hodnocení

Je to upadlé přesně na kraji té spony takže asi kus toho 1.dílu s katalyzátorem zůstal ještě uvnitř té spony co drží pohromadě první a prostřední díl ... jinak díky za odpověd ... tu sponu jsem zkoušel povolit a de to teda ztuha - :(

hodnocení

0x

obchod.prodejvyfuku.cz/...

kup to nový je to za hubičku a i s montážními díly ;)

mike32*
hodnocení

Díky za odpověd. Už je opraveno. Vyřešil jsem to tak, že jsem tu spojku jen posunul ... naštěstí byla na druhém konci dost velká rezerva... :)

Přední díl výfuku - FELICIA #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]