Nejste přihlášen/a.
Dobry den, sem dělál vodní pumpu, a popar kylakach se to začlo hřat, chvily to topilo a jak sem zastavil a nechal to vystydnout, to topilo a pak ne, ale nevařílo to ![]()
Já bych tipnul, že jste soustavu pořádně neodvzdušnil, než jste vyrazil na cestu. Po ohřátí se "vduchová bulina", která v soustavě byla, uvolnila a hladina vody klesla. Dolít směs a přádně odvzdušnit. Jestli jste to opravdu neuvařil, tak by to mělo být OK.
doplněno 27.05.13 15:19:Nalijte expančku na značku max. Nastartujte a nechte ohřát na provozní teplotu.Topení nechte otvřené naplno. Myslím, že ve vašem případě se bublina už "utrhla" a víc jich tam nebude.
to se mi stalo taky.. dolil jsem a nechal na volnoběh, s otevřenym vičkem.. parkrat jsem promačkal hadice ale asi to bylo malo.. po ohřatí najednou z expanzky smrad a dým, tak jsem to rychle vypl... pak jsem přišel na to že vždycky musím jednu hadičku co vede z expanzky skřípnout a makčat hadici od chladiče a vzduch vybublá ven..
" odvzdušňuje sám a to pouze a jen při jízdě "
amatér jezdí a každých 500m zastaví otevře kapotu a překontroluje expančku jestli voda "nespadla"
Mechanikovi stačí dílna a motor nechat běžet na volnoběh dle potřeby expančku dolévat ![]()
No opravdu nevím kdo je větší brepta, ale de tvého postupu "odvzdušňování" je to akorát na uvaření motoru.
Každý kdo to alespoň jednou dělal ví, že to zničeho nic "probublá" a expanča je prázdná.
" dolití se provádí až po ujetí několika desítek kilometrů." to nemůže napsat ani ten největší laik. Doteď jsem tě měl za šikovného.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.