Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ibiza-vyřešený problém se vrací

Od: pivko* odpovědí: 1 změna:

Zdravím, nedávno jsem dlouho řešil problém s autem, nedrželo otáčky na volnoběh, nebo se sešláplou spojkou, cukalo atd. Nakonec jsem odpojil lambda sondu a přestalo to, koupil jsem novou a bylo to v pohodě. Asi po týdnu jsem si vyměnil klapku(měl jsem tam půjčenou z vrakoviště) za svoji. Všechno bylo pořád dobrý(cca týden), ale dneska to znovu začlo, ne tak extrémně, ale auto nemá výkon jaký mělo ještě včera a otáčky se houpou, jednou to i chcíplo. Podotýkám, že jsem pár dnů zpátky dojížděl na pumpu a svítila rezerva, a taky jsem odpojoval baterku kvůli centrálu. Ale nevím jestli by to mohlo mít na to vliv, spíš jen popisuju co všechno se dělo. Auto je Seat Ibiza 1.4i 1995

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

pivko*
hodnocení

Takže včera jsem kompletně rozebral a vyčistil svoji původní škrtící klapku, nalítal jsem tak 30km a auto jelo, občas slabší výkon bych přisuzoval k resetu ŘJ, ovšem co mě trápí je stále mírný kolísání otáček(řádově kolem 50 otáček max.)+nepravidelný "chod" výfuku, nevím co ještě zkusit, napadl mě alternátor, už se chystám dlouho na výměnu řemene a kladky a možná i altíku, ale teď jsem tu četl dotaz a altík prý na výkon vliv mít nemůže...příjde mi to ale jako bblost, když je v autě polovina věcí na elektriku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]