Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak auto s TDi?

Od: petr445* odpovědí: 10 změna:

Ahoj lidi,chci koupit auto a potřebuju poradit..Chci TéDéIčko už jsem jedno měl,prodaval mi ho kamarád..Ale teď potřebuju rady jak si dát bacha na stočenej tacháč a takový další věci...Měla by to bejt Octavka combi rok tak cca 2oo9-10..Asi 1.9 nebo 2.0 Tdi...Jsou u oktávky nějaký znamý věci na co si dát pozor? Dík Petr

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

pokud motor 2.0TDI tak bych se podival už po common railu, pokud 1.9TDI tak asi 77kw ale není to žádná divočina.. jiank pokud tomu moc nerozumíš tak raději vem někoho zkušeného... stočené kilometry se zjiš´tují blbě, pokud to stáčeli profíci.. tak se spíš dívej na celkový stav auta...

itan71*
hodnocení

0x

Je dobré se zaměřit i na slícování dílů popř.odstín barvy (ikdyž profíci nastříkat umí,jedině nechat barvu poměřit) Škodovka si na přesnost potrpí dělal jsem tam 9let *palec*

petr445*
hodnocení

Díky moc,teď jsem to domluvil s jedním znamým co dovážel ojetiny takže je to borec..ale něco jsem chtěl vědit i já..

hodnocení

0x

ten dvoulitr ani omylem ten motor je jeden velkej problém *zed*

PD jo.. CR pry ok.. teda aspon jsem zatim nic nezaslechl že by byly nějak špatne.. akorat tam byl nějaky problem se vstřikama siemens.. byla na to myslim i svolavačka

no voni maj problém i ty 1,9 77kw dieselpower.cz/...

ale rok 09 by už měl bejt v klidu

erikch*

za ty kačky (cca.8000,- a víc Euro) bych se podíval po ojetině směrem západně od nás(osobně jsem vcelku fanda naftového třílitru od BMW,který má životnost násobnou oproti menším,a tudíž daleko víc namáhaným,dvoulitrům od VW)-pozitiva jsou jasná,jen to po čem a na co,jezdí Němci a my tady hraje velkou roli na celkovém stavu ojetiny-o vyčůranosti(původ,stáčení,jakože nehavarovanosti atd.)čecháčků ani nemluvě...

nu*
hodnocení

0x

a proč ne rok 2004-2005 se starám motorem TDI?

petr445*
hodnocení

Tak myslíte že je lepší brát 1.9 TDi než 2.0TDi?

jirkapigule
hodnocení

Máme doma 2,0 Tdi a jsem spokojenej moc.Máme Oktávku 3 roky a zatím žádný velký investice (jenom brzdy,olej).Pozor na olítaný kusy tam zlobý setrvačníky a to je drahá zaležitost..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]