Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi,chci koupit auto a potřebuju poradit..Chci TéDéIčko už jsem jedno měl,prodaval mi ho kamarád..Ale teď potřebuju rady jak si dát bacha na stočenej tacháč a takový další věci...Měla by to bejt Octavka combi rok tak cca 2oo9-10..Asi 1.9 nebo 2.0 Tdi...Jsou u oktávky nějaký znamý věci na co si dát pozor? Dík Petr
Je dobré se zaměřit i na slícování dílů popř.odstín barvy (ikdyž profíci nastříkat umí,jedině nechat barvu poměřit) Škodovka si na přesnost potrpí dělal jsem tam 9let ![]()
PD jo.. CR pry ok.. teda aspon jsem zatim nic nezaslechl že by byly nějak špatne.. akorat tam byl nějaky problem se vstřikama siemens.. byla na to myslim i svolavačka
za ty kačky (cca.8000,- a víc Euro) bych se podíval po ojetině směrem západně od nás(osobně jsem vcelku fanda naftového třílitru od BMW,který má životnost násobnou oproti menším,a tudíž daleko víc namáhaným,dvoulitrům od VW)-pozitiva jsou jasná,jen to po čem a na co,jezdí Němci a my tady hraje velkou roli na celkovém stavu ojetiny-o vyčůranosti(původ,stáčení,jakože nehavarovanosti atd.)čecháčků ani nemluvě...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.