Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi,chci koupit auto a potřebuju poradit..Chci TéDéIčko už jsem jedno měl,prodaval mi ho kamarád..Ale teď potřebuju rady jak si dát bacha na stočenej tacháč a takový další věci...Měla by to bejt Octavka combi rok tak cca 2oo9-10..Asi 1.9 nebo 2.0 Tdi...Jsou u oktávky nějaký znamý věci na co si dát pozor? Dík Petr
Je dobré se zaměřit i na slícování dílů popř.odstín barvy (ikdyž profíci nastříkat umí,jedině nechat barvu poměřit) Škodovka si na přesnost potrpí dělal jsem tam 9let
PD jo.. CR pry ok.. teda aspon jsem zatim nic nezaslechl že by byly nějak špatne.. akorat tam byl nějaky problem se vstřikama siemens.. byla na to myslim i svolavačka
za ty kačky (cca.8000,- a víc Euro) bych se podíval po ojetině směrem západně od nás(osobně jsem vcelku fanda naftového třílitru od BMW,který má životnost násobnou oproti menším,a tudíž daleko víc namáhaným,dvoulitrům od VW)-pozitiva jsou jasná,jen to po čem a na co,jezdí Němci a my tady hraje velkou roli na celkovém stavu ojetiny-o vyčůranosti(původ,stáčení,jakože nehavarovanosti atd.)čecháčků ani nemluvě...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.