Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam s olejem z auta

Od: westiik* odpovědí: 5 změna:

Ahoj všichni, mám otázečku. Plánuji v autě výměnu oleje v motoru a převodovce a kapaliny v brzdách a chladícím systému. Neporaíte mi někdo, kam s těmito odpady? Do popelnice mi to příjde jako sviňárna. Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

7ondra7*
hodnocení

0x

Čau asi by bylo nejlepší provozní kapaliny odevzdat do nějaké sběrny ve tvém okolí na ekologické zlikvidování.Myslím že by to mělo být zdarma.

hodnocení

0x

Pokud mas nejaky dreveny vrata, tak vyjetej olej je na jejich impregnaci jako delanej.

S ostatnima kapalinama zrejme jak rika 7ondra7, ale bohuzel pravda je takova, ze oni to pravdepodobne ekologicky zlikvidujou vylitim do odpadu.

hodnocení

0x

sběrné dvory jsou ve větších městech a na Vašem obecním úřadě Vám přesně sdělí, kde to máte nejblíže zdarma uložit.

Kam dáte filtr?

Pokud to odevzdáte, zasloužíte si uznání. Děkuji

westiik*
hodnocení

Jako, vím že to stejně skoro každej jinej posílá do spalovny, ale já s tím naložím, jak se má...A filtr? Vyleji z něj, co se dá a filtr samotnej asi do té popelnice poletí...

jabraka*
hodnocení

0x

Zkus u benzinové pumpy.

JABR

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]