Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna zámku 5 dveří na R.Scenik

Od: accept* odpovědí: 4 změna:

Zdrardc,poradíte někdo prosím mám rendla Scenika rv.2001 na DO ale u 5 dveří mě nejde centrál a nejdou zamknout tyto dveře,tak zda by tam šel přehodit normální zámek na klíč aby to šlo zamknout.

Děkuji za rady

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

ty dveře by měli mít svůj zámek na klíč a mělo by to pokud máš v pořádku fabku jít v pohodě zamknout

co kouknout proč to nezamyká třeba sou jen polámaný kabely mezi dveřma nebo jak je u francouzů zvykem zoxidobanej či vyhnilej konektor

accept*
hodnocení

právě že u těchto dveří zámek na klíč není,já chci koupit ten zámek a klíč a celé to tam vyměnit místo toho org.co tam je na dálkové ovládání .Po drátech jsem už pátral i konktory čistil a na DO to prostě nezamkne ty 5té dveře.

dej do konektoru žárovku a cvakni centrálem žárovka by měla bliknout pokud blikne je problém v motorku centrálu a pokud ne je problém někde v drátech pokud by to byl motorek centrálu dle mě by neměl bejt problém to předělat na uni motorek centrálu cena v kelly cca do 150kč - motorek přišroubuvat ke kastli a vytvořit a připojit táhlo no a elektriku napojit na stávající přívod párkrát už sem to na pátých dveřích u různých aut dělal

se samotnou výměnou zámku u renaulta skušenost nemám ale asi by to jít mělo jen by se musela vrtat kapota dveří kvůli tý fabce

accept*
hodnocení

Ok,skusím tu žárovku,a moc díky za radu *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]