Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím jak mám vyměnít vodní pumpu, mám si něják podložit motor?
Lehce přizvednout motor, vytáhnout šroub silentbloku, popustit motor, povolit alternátor, sundat řemen, odšroubovat všechny matky (13klíč) na pumpě-tuším 4 matky, a sundat pumpu-opatrně odpáčit, drží na těsnění.
doplněno 22.05.13 09:59:Chce to mít to správné nářadí, já všechny odšroubuju malou ráčnou s krátkým nástavcem a golou
4 matky tam jsou a pak to musšíš dostat z těch nátrubků.. mě to šlo blbě jak cyp... páčili jsme to montpakama
doplněno 23.05.13 10:19:všechno jde když se chce
abys pumpu vytáhnul a zase nandal musíš pomoci heveru hejbat samotným motorem nahoru a dolů
pokud nejde s bloku stačí jí přes špalek poklepat kladivem
to mam hotovi ale zas mi praskla brzda přední leva, tak to bude menší problem, problem je v tom jak to sám ovzdušním?
sám? pěkně blbě.. našlapat, povolit odvzdušnovák, šlapnout na pedal, až klesne tak zajistit aby se nevratil a zatahnout odvzdušnovak... a cele opakovat.. ale je to na prd.. lepší je to ve dvou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.