Nejste přihlášen/a.
Zdravím zdejší poradce,
benzínová oktávka. Přijdu k autu, nastartuju studený motor, jedu. Přijíždím ke křižovatce, vyšlápnu spojku a motor chcípne. Nastartuju, jedu dál, přijedu k další křižovatce, vyšlápnu spojku a otáčky opět poslušně klesnou až na nulu. Za chvilku se stane, že při vykvaltování spadnou otáčky třeba na 300, motor se ale probere a naskočí skoro "ze smrti" A nejlepší na tom je, že když je motor ohřátý, tak se toto neděje. Nevíte prosím, čím by to mohlo být?
Díky
Jára
Děkuji všem za odpovědi. Auto mi to dělá už dlouho, ale začalo to, že to dělalo tak jednou za týden ale teď to už dělá pokaždé co je motor studený a to už mě štve Koupil jsem nový palivový filtr a domluvil si s dvorním mechanikem vyčištění té klapky a nastavení přes VAG do základu nu a uvidím co se stane
Díky za typy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.