Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dnes mi byla zjištěna závada na Octavii 2, odešel mi prý klimakompresor. Mohu se vás zeptat, z vašich zkušeností, za kolik jste ho zakoupili, popřípadně vám ho mechanik prodal a kolik vás stála hlavně oprava samotná? Potřebuji tyto dvě položky zvlášť, abych se rozhodl kde zakoupit a kde nechat montovat..
vyřaďte prosím ihned autorizované prodejce, mám zájem o koupi i opravu u běžného lepšího mechanika, ale co mi řekl první, mi přišla pálka, úmyslně ji nepíšu, abych vás neovlivnil, děkuji
Tady je za 5, to není moc + práce
Originál VW kompresor klimatizace
1.2/1.4/1.6/1.9/2.0 nafta / benzín Octavia II/III, Yeti, Passat B7, Golf V, VI, Audi A3, Altea, Leon 5K0820803C, H výrobce SandenAKCE 4999 Kč
Na vrakáči a bazošech budou i levnější - jen netuším co vydrží
A práce nevíte, co může stát? Po mě chtěli v serisu 14000 kč, že to musí 24hodin cirkulovat a nevím co ještě.
dávej bacha na použité kompresory... do toho kompresoru se nesmí dostat vlhkost a některé experty to zavíčkovat nenapadne... podle mě to je dosti palba... nevím přesně o jakou motorizaci jde... ale práce- plnění klimy máš tak 800...kompresor jsem sice neměnil ale řekl bych že to není nic dramatického... záleží jaky tam je taky přístup, kolik se toho musi demontovat...řekl bych tak s rezervou 2000 tis. ale v tom se fakt neorientuju.. takže pokud bys sehnal kompresor za 5 tis tak si to spočti... ale kdyžtak mi pošli přesný typ motoru a ja se kouknu co tam máš za kompresor
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.