Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký olej do serva?

Od: emi odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

asi před třemi měsíci jsem v bazaru koupil forda fiestu,a nevím jaký byl nalívaný olej do serva než jsem automobil zakoupil.Je nějaký druh oleje který mohu dolít do serva aniž bych bral v potaz jaký druh oleje byl ten původní?Prosím poradte,děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

0x

Bude tam červený olej, je to stejný olej jako do automatických převodovek. ( Dextron ) Na výrobci až tak nezáleží.

endyfrog*
hodnocení

0x

Já osobně bych nedolýval a koupil nový sám nevíte jak tam je dlouho a jaký je jeho stav pro pár korun můžete oddělat servo takže vypustit koupit nový a nalýt na každé pumpě je k prodeji nebo v autodílech já používám červený

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma servo olej

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]