Nejste přihlášen/a.
Zdravím , kamarád koupil před týdnem auto , od pána kterému stálo rok na zahradě, pán co to měl před ním to neodhlásil , prodal to tomu co mu to stálo na zahradě, ten to prodal mému kamarádovi dal mu velký TP a logicky to taky neodhlásil, kamarád ted auto prodává , a nový majitel chce auto stejně zrušit z SPZ zajímalo by mě jak to bude probíhat? navíc někdo přeci musí platit povinný ručení přeci?
At se o nic nestara? Chapu to dobre, ze maly technicak je neustale na prvniho majitele? Ono je to pri nejake kontrole uplne jedno? I pri technicke prohlidce?
Ja mam totiz pripad takovy, ze jsem koupil felcku, majitel ji na me odhlasil a poslal mi TP, kde je to na me odhlasene, a procvakly maly technicak, jakoze neplatny. Jeste me nestavili, ale jsem pripraven ohanet se kupni smlouvou. Taky nemusim nic resit a jezdit tak dal? Nechce se mi platit ekodan.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.