Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká pojištovna?

Od: ecik* odpovědí: 8 změna:

jakou pojištovnu mám volit při poviném ručení u vozu :) 1.7 54 KW z roku 1991 díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ono je to vcelku asi jedno, stačí na internetu porovnat, protože stejně většinou jdeme po ceně. Takže zadat do vyhledávače "povinné ručení kalkulačka".

Já osobně mám Wüstenrot.

hodnocení

2x

jde o to hlavne kolik mas roku , jak velke mesto , kolik bonus a co vsechno v te pojistce chces mit.

jirkamatapat*
hodnocení

2x

Vzhledem k tomu,že jezdím tak,abych neboural(od roku 1967 bez nehody z vlastní viny),zvolil jsem tu z nejlevnějších a to pojišťovnu AXA.Obsah motoru 1.5 za cca 1550Kč ročně.

hoummy*
hodnocení

0x

ČPP nebo generali,

ecik*
hodnocení

0x

je mi 18 let budu si dělat první pojištění kolik myslite ze to bude stát?

vojtahavel*

Použij některou z kalkukaček. Vyplníš údaje a ono ti to vyplivne cenu ;) např. srovnavac.cz/...

marabu*

muzes mi do emailu hodit nejake sve udaje a udelam Ti nezavazne kalkulace a uvidis.

mejluj@seznam.cz

hodnocení

0x

Já mám všechny auta a motorky u allrisku - vždycky se podívají na víc pojišťoven, vyberou tu nejlevnější a ještě tu cenu klidně sníží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]