Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Píchlé pneu z boční strany

Od: jen* odpovědí: 8 změna:

Zdravím, mám řízlou pneu z boku - cca. 0,5 cm, tak se chci zeptat, jestli se to nechá opravit nebo mám rovnou koupit novou. děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

0x

porušení(narušení) bočnice sice technicky opravovat lze,ale osobně bych takové pneu už na auto nedal-raději dvě stejné lehce ojeté,ale s původní originální pevností bočnic...

wenzel
hodnocení

0x

I když jsem tu pneu neviděl, tak osobně bych poškozenou pneu z boku vyhodil a koupil novou (zřejmě budeš muset koupit i druhou na protější kolo vzhledem k rozdílným hloubkám dezénu- pokud nebyla ovšem úplně nová). Pokud by to šlo opravit, bál bych se na té pneu jezdit, max na zahradním traktoru ;) Na pneumatikách se nevyplatí šetřit

jen*
hodnocení

výška vzorku u té druhé je zhruba 6mm, takže asi budu muset koupit obě nové..

jarda3*

To bych nevidel tak dramaticky, to bude rozdil 2-3mm kdyz se da nova jen jedna a to nicemu nevadi.

hodnocení

0x

Mně takto z boku píchlé pneu kdysi (asi tak 10 let z5) odmítli v jednoum pneuservisu opravit,že je to nebezpečné,totéž bylo i když jsem do ní chtěl duši.Prý do bezdušáku duše jdát nejde,nechtěl se s tím babrat (byla neděle kolem třetí odpo!) a já dojel domů,cca 200km na plnohodnotné rezervě!

Stejná zkušenost, opraví to vyloženě jen na vyžádání s tím, že to nedoporučují a bez záruky.

buss
hodnocení

0x

Pochybuji, síla boků ne slabá až se divím.

no nevím ale měl jsem z boku díru cca 4mm,zalepeno záplatou ze vnitř a guma vydržela do sjetí,byla to záplata s knotem aplikovaná ze vnitř pláště a podlepeno a nic to neudělalo,stejně jsem to ale dal pro jistotu na zadek

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]