Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám řízlou pneu z boku - cca. 0,5 cm, tak se chci zeptat, jestli se to nechá opravit nebo mám rovnou koupit novou. děkuji
I když jsem tu pneu neviděl, tak osobně bych poškozenou pneu z boku vyhodil a koupil novou (zřejmě budeš muset koupit i druhou na protější kolo vzhledem k rozdílným hloubkám dezénu- pokud nebyla ovšem úplně nová). Pokud by to šlo opravit, bál bych se na té pneu jezdit, max na zahradním traktoru Na pneumatikách se nevyplatí šetřit
Mně takto z boku píchlé pneu kdysi (asi tak 10 let z5) odmítli v jednoum pneuservisu opravit,že je to nebezpečné,totéž bylo i když jsem do ní chtěl duši.Prý do bezdušáku duše jdát nejde,nechtěl se s tím babrat (byla neděle kolem třetí odpo!) a já dojel domů,cca 200km na plnohodnotné rezervě!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.