Nejste přihlášen/a.
Zdravím,, chci se zeptat jestli toto může mít mezi sebou nějakou spojitost. Mám špatné silenbloky v ramenech,o těch vím, jsou již objednané,levá pneu se mi rychle sjela k vnitřní stran, ale co mě vadí, že auto při jízdě hučí a někdy i jakoby něco lehce dhne-nebo nevím jak to přírovnat, třeb jen chvíli když jedu po silnici. Zkoušel jsem jen tak přehodit pneu zadní jsou dobré tak jsem je dal do předu, bez změny. Má to hučení nějakou spojitost s vadnými rameny?
...osobně bych vyměnil rameno nebo silentblok + sjíždění běhounu pneu k jedné straně má spojitost s geometrií kol (příklon záklon odklon...) úměrně ke zničenému silentbloku . Jestli si opravuješ plechovýho miláčka sám, tak přeju úspěch...
jakékoli větší vůle v podvozku se podepisují na ničení třeba právě pneu,o jízdních vlastnostech nemluvě...takže silentbloky co nejdřív vyměn...Jinak hučení je známka k.o. ložiska-jde o to kterého,pokud sám nevíš,navštiv nějakého mechanika v okolí,nech jej s autem projed-on už ze zkušeností pozná co kde(v jaké jízdní situaci) "hučí"...
Můžou hučet i pneu, píšeš že se sjíždí takže je špatná geometrie a kola nejedou rovně. Ale samozřejmě to nemusí být zrovna toto. Jen namátkou - ložiska, brzdy, kineťáky, převodovka...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.