Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak připojit kabel na pojistkovku

Od: pavelsebesta odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

žena dostala k narozeinám GOLF IV 1.4, potřebuji napojit drát na pojistku (dodatečná dělané mlhovky), nevíte, jaký způsobem drát připojit k pojistce?

Plasty má dole, ze zadu k nim přístup mám, nicméně nevím jaký protikus koupit.

Děkuji, pavel

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

endyfrog*
hodnocení

0x

Já bych spojil touto svorkou gme.cz/...

je víc možností tkzv. na prase to lze skřípnout pod samotnou pojistku v pojistkovce

pak si lze najít patřičný napětí třeba ve volné paticy pro relé a za pomoci patřičného konektoru samce napojit

pak je zde víše zmíněná svorka

a další možností je ze zadu najít patřičný drát na něm kousek odstranit bužírku drát přiletovat a celý to zaizolovat

další možností je drát roztřihnout a dát to celý do elektrikářské čokolády -to dělám jen když je nouze nejvyší *cteni*

tr

Zdravím, žádné staré metody spojování a už vůbec ne ty škřípspojky, ty jsou úplně k ničemu. Většinou to drát přecvakne a nebo to zlobí, malá plocha pro přestup proudu.

Tady hje moje rada:

antilaser.cz/...

praivo*
Nějaké drahé, nemyslíš?
WAGO svorky i “čokolády“ se dělají pro proudy až 32 A, možná i více, a průřez minimálně 4 mm^2, nevidím v tom žádný problém, jen kvůli spolehlivosti (stálý přítlak) doporučuji WAGO.
tr

Dělají se podstatně levněji.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]