Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Díly na BMW 316i Compact, E36, r.v. 94

Od: stefo odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,
chtěl bych Vás požádat o informace ohledně náhradních dílů na BMW 316i Compact, E36, r.v. 94
Konkrétně mám vážný zájem o:
- vnitřky levých i pravých dveří (tapecírunk) - dveře mají elektrické stahování oken, takže bych upřednostnil originální díly bez děr na ruční stahování oken
- plast do středového tunelu (kolem rádia) - auto není vybaveno klimatizací
Zašlete mi prosím informace, jestli je možné tyto díly v ČR zakoupit a kolik by eventuelně stály.
Předem Vám děkuji za odpověď.
S pozdravem
Ondřej ŠTĚPÁN, DiS.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Z vlastnich zkusenosti vim, ze sehnat dily do interieru BMW je mnohdy problem, protoze je po nich dost velka shanka - jsou holt drahe a vysoce cenene (napriklad sehnat loketni operku je nadlidsky vykon). Je to z toho duvodu, ze spousta dilu - treba napriklad ty elektricky ovladana okna - bylo nadstandardni vybaveni, coz u BMW znamenalo a znamena tucnou priplatkovou sumu penez navic, tudiz vzacnost.

Zrejme by se dalo pochodit u autorizovaneho dovozce, ale to by byla megapalka.

Doporucuji tento web:

bmwklub.cz/...

Pokud nesezenete zde, tak asi nikde. To by ste musel mit hodne velke stesti, aby ste na to narazil nekde na vrakovisti...

Pokud nebudete mit stesti a ste trochu sikovny, nebo znate nekoho kdo je, tak si vsechny vyjmenovane dily muzete vyrobit sam treba z lamina (lepe z uhlikovych vlaken). Muzete tomu dat originalni tvar dle vaseho vkusu i finalni povrchovou upravu - zkratka byt (z nouze) jedinecny.

stefo
hodnocení

Děkuji za informace. :) Napsal jsem do fóra na www.bmwklub.cz tak uvidíme. :) Ještě jednou díky.

stefo

Tak se mi to do dneška nepodařilo sehnat... To neni možný... :( K tomu mi vodešel ještě katalyzátor, asi to pošlu ze skály...

Kdyz to posles ze skaly, tak se toho pak budes na urade tezko zbavovat*frajer*

Zkontroluj funkcnost lambdy (nebo to ma dve?) a novej katik koupis v AutoKelly za 2t. Vyriznuti statyho a navareni novyho je otazka hodinky.

Pokud mas dost penez, tak bez do toho autorizovanyho servisu. Oni Te ty dily co chces objednaji a za par dni to mas.

Nebo si to fakt vyrob. To nemuze byt takova prace...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]