Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna ŘP sk.B

Od: barthomer* odpovědí: 5 změna:

Do konce letošního roku musím vyměnit řidičák sk. B. Je to ještě ten růžový řidičák. Během podání žádosti na úřadě a čekací doby přibližně 20 dnů budu moci jezdit ještě na svůj starý řidičák a nebo mi ho při podání žádosti ten starý řidičák odeberou? Doufám, že ne. Jinak bych musel začít sportovat a koupit kolo na dlouhé každodenní trasy :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

Máte to vcelku jedno váš ŘP už nel být vyměněn a je tedy neplatný se všemi možnými následky.

barthomer*
hodnocení

To víte že ne. Mám řidičák vydaný v roce 2004 někdy v únoru. Čas na výměnu je do konce letošního roku. Bohužel nikde na internetu nemohu nalézt, zda po dobu žádosti o vydání nového průkazu budu moct jezdit ještě na ten starý nebo ne, ale předpokládám, že mi ho nechají a budu moct jezdit dál, když je stále ještě v platnosti. Jen si tuto teorii chci zde potvrdit.

albatros498022*

Tak já jsem pod vaším označením myslel starou skládačku, jiank žádost podejte už teď pak bude ke konci roku problém s termíny, ŘP odevzdáte až při výměně.

nu*
hodnocení

0x

do 31.12.2013

doplněno 15.05.13 21:27:

portal.gov.cz/...

zkuste chatovat na správných stránkách, na wikipedii si nastudujte jak se používají vyhledávače , i moje 6-letá vnučka je schopna najít na netu to co potřebuje

hodnocení

0x

Starý řidičák vám zůstane až do výměny (převzetí) nového.

Pokud je platný, tak není důvod, abyste jen kvůli podání žádosti chodil pěšky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]