Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Felda II Diesel -spojková lamela-doporučte

Od: olinlitomericko odpovědí: 6 změna:

Potřebuji vyměnit po 220 000 km spojkovou lamelu-doporučte výrobce a popřípadě uveďte cenu a na co si dát při koupi pozor-je tam snad rozdíl v počtu zubů, nebo tak něco...Zkušenosti oceňuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

spojku měnit jen komplet a to sachs,luk,meyle,valeo

ar*
hodnocení

0x

SACHS, LUK, VALEO všeobecně se vyhnout všemu co má název STARLINE. Počet zubů je tuším 18 a průměr má dieslová 200 mm . Snad jsem to nespletl.

doplněno 15.05.13 13:03:

To máte tak ®, co hlava to jiný názor. Pokud už bych někam chtěl použít low-end, tak ho dám tam kde je výmněna celkem jednoduchá a nenechá mě to viset na cestě. Výměnu spojkového setu nepovažuji za 1/2 hodinovou záležitost a pokud si to někdo nechává dělat, tak mnohdy za práci navíc dá stejné peníze jako u kvalitní značky napoprvé. Jak jsem ,ale psal je to věc názoru.

esoj5

Některé věci od Starline nejsou tak špatné. Třeba zrovna spojku do feldy, která už nenajezdí statisíce km dám klidně.:)

A zatím všechny jezdí a jezdí. To kolikrát překvapí(negativně) spíše "značka" , že nevydrží to co dříve.

automechanik

presne tak, starline neco v pohode mam odskouseno , trebas čepařinu od star nedavam ale jinak v klidu.

jarda3*

Vsak on to je taky jen obchodnik a ne vyrobce, do krabicek si necha zabalit kde co od znacek az po sunty, ale rekl bych, ze uz v tom neni dramaticky rozdil.

hodnocení

0x
urcite bych nemenil jen lamelu. Lozisko urcite a zalezi v jakem stavu je pritlacak

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]