Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamera do auta

Od: delta® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den! Poraďte, prosím, jakou si koupit kameru do auta. Díky. :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já mám tuhle (resp. otec má, koupil jsem mu ji):

cerne-skrinky.heureka.cz/...

Neříkám, že je to nějaká super kvalita, taky nemá GPS, ale nekouše se a funguje.

doplněno 14.05.13 21:34:

Rozhodně nedoporučuji kupovat kamery s rozlišením 1280x960 - trik výrobců jak "papírově"vylepšit parametry kamery, vždy nekvalitní interpolovaný obraz převedený ze 640x480. HD kamera musí mít rozlišení 1280x720, full HD 1920x1080p. Před koupí to chce zkouknout nějaká videa z kamery na youtube nebo přímo někde stáhnout bez komprese.

smajlik

Bohuzel ani rozliseni neni zarukou.. Proslo mi tech kamer rukama nekolik, rozliseni horsi, lepsi... ale vysledek je vzdycky potreba zkontrolovat nazivo - pustit si video.

Kamos mel FULL HD a kvalita byla horsi, nez z te moji 1280x960... takze ja vybiral pomer cena/vykon, ktery byl tady dostacujici, navic od te firmy jsem bral postupem casu vice veci a jsou seriozni, co se tyka odpovedi na dotazy, reklamace, apod...

Urcite ale ano, podivat se na REALNE video z te kamery - prodejci radi ukazuji videa i z jinych kamer a obzvlast na aukru . ty kamery vypadaji stejne a proste je jednou pojmenuji takhle, jindy zase onak a pokud to neni seriozni prodejce, posle vam video k jine kamere.

Vybiral jsem kdysi dlouho a od kamosu vim, ze jsem udelal dobre, ze jsem nevzal prvni, co mi prisla pod ruku :)

repkin*
hodnocení

0x

Osobně vážně přemýšlím o této aukro.cz/... + k tomu 32GB kartu (maximum), vejde se na to až 12hod záznamu. Máte s tím někdo zkušenosti?

doplněno 15.05.13 19:53:

To jste mne nepotěšily. *smich*

smajlik

To bude úplně brutální bahno, za ty peníze... já mám tuhle pest.cz/... a po roce používání můžu říct, že kvalita videa nic extra, ale aspoň to funguje a to docela dobře. Neviklá se, nic neodpadává, prostě funguje.

Je třeba si uvědomit, že ta kamera se používá denně, je to na slunci, v mrazu, prostě maras. Viděl jsem už u kámošů kamery z aukra (věru ale za 900Kč, ne za tři stovky) a byla to hrůza. Vypadá to stejně, ale plasty se v ruce mačkají, baterka jim vydržela pár minut, neustále se jim mazal vnitřní čas, atd...

takže já doporučím, určitě ještě hledej. Tohle jsou vyhozený byť jen blbý tři stovky, ale proč? Vždyť chceme, ať to v pravý okamžik funguje a né je na reklamaci, no ne? :))

lokin

doporučuji hledat kameru se širším úhlem záběru, mám kameru se 120 st a je to málo, celkovou situaci před vozidlem to nezabere.

hodnocení

0x

nekupujte laciné a staré typy... podle financí zvažte:

leopard.sk/...

tuning.autodoplnky.cz/...

spionsvet.sk/...

a mnoho dalších...

stirecek*
hodnocení

0x
V době chytrých telefonů neni treba kupovat další krámy. Stačí drzak a ma to vše, co je treba, i tu gps ...
doplněno 16.05.13 16:04: Bmbx: na profesionální nebo každodenní použití dám přednost originálnímu řešení. Na občasné využití se spokojím s univerzalem .
wheeler*
Sám jsem byl podobného názoru, ale po půl roce užívání iPhonu 4S jako kamery do auta musím říci, že kameru to nenahradí. Přehřívá se, když voláte jste v pytli, atd atd.
Mám plnohodnotnou kameru a je to nejlepší řešení.

stirecek:

používání univerzálních věcí obnáší vždy nějaký kompromis, použít mobil jako automobilovou kameru bych nepovažoval za nejlepší řešení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]