Nejste přihlášen/a.
Ahoj,měnili mě guferák,ale dneska jsem objevil pod autem miny kapičku oleje ,víc nic...,jen se chci zeptat,zda z auta uniká olej třeba o kapkách myslím,zda je to věc normální?děkuji...
Není sice zřejmé o jaký simering šlo při výměně, ale není možné, že tam byl olej někde nateklý a jen to teď ještě ukáplo? Olej by kapat neměl, ale jsou auta olejničky kde to prostě ani utěsnit nejde.
doplněno 14.05.13 16:31:Záleží odkud to teče, jestli teče to opravované tak se v servisu stavit. Jestli je to od jinud tak to záleží na vás.
už to mám týden vyměněné...dřív to dělala kola jak krávu,ale toto je jen malá kapička,je možné,že to dělalo třeba odjakživa,ale jen jsem si to chtěl ověřit,zda jít do servisu zpátky...
děkuju,ale mě tekla převodovka,jak poznám,že to je opět zní?já měl tu kapičku vepředu,jak kdyby tam byli takové vruty..ja to nepoznám..
Převodovka, tak jestli to teklo u poloos tak vlést pod auto, pořádně to tam otřít a počkat jestli se to podalší jízdě znovu objeví. Jeslti byl měněn simering na "mrkvi" (hřídel co jde do převodovky) tk tam toho moc neuvidíte. Stačí aby mezikus (díl mezi motorem a převodovkou kde je spojka) nebyl vyčištěn a pak to můž kapat odtut a přitom vyměněný simering je OK.
Poloosy jsou vzadu za převodovkou směrem k motorové stěně u podlahy. Jestli je to vpředu tak to od poloos nebude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.