Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fabia 2 počet klíčů

Od: gimaster2® odpovědí: 2 změna:

Zdravím, koupil jsem z druhé ruky od přeprodejce vozidlo Škoda Fabia 2, a dostal jsem k toumu pouze jeden klíč ( na dálku). Nedávají se k těmto vozidlům náhradní klíče? K uzamknutí řazení jsem dostal klíče 3. Lze někde zjistit kolik k tomu bylo vydáváno klíčů? Jedná se poměrně o nové auto, tak by se to dalo snad dohledat. Jinak, je možná výměna vložek? A klíčů, a v jakých cenách se to pohybuje? předem děkuji za rady...

doplněno 14.05.13 15:09:

Tak jinak, kolik stojí výměna zámků a změna klíčů a přeprogramování imobilizeru...,protože jsem kontaktoval firmu, která to prodávala ( 1majitel), a ten dával klíče dva...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

0x

Víš co kamaráde, mám dojem že kupuješ fabii od někoho kdo se tě snaží ojebat. Ještě se zeptej na počet techničáků a na to, jak to vlastně převedeš...To je auto zu exekuce, od kterého povinný nevydal klíče ani doklady?

Kup si fóbii v německu, dostaneš 2 sady kol, COC list, původní doklad o nabytí, servisku, všechny faktury, oba německé techničáky a protokoly z TUV...

Minimálně 2 klíče, možná 3 i se štítkem s kódem, štítek s kódem k rádiu .

V čechách si koupíš za ušetřené peníze akorát legendu a problémy.

nu*
hodnocení

0x

Dávají se 2 nebo ale i 3 klíče, k nové fobii, na kroužku je plastová kartička s kódem. V ČR se dávají 2.

Tím klíčem co ti chybí někdo auto odemkne a odjete...

K zámku řadící páky jsou 3, 4 klíče podle typu a značky zámku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]