Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dostat 12V do kufru auta

Od: ecik* odpovědí: 11 změna:

zdravim...odkud mam natáhnout 12V do kufru? nechci mit po autě kabely..dík

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

2x

záleží také na tom, co to bude napájet.

hodnocení

2x

dej si do kufru jeden 12 V akumulátor, bude to bez kabelů...

pokud chceš vážně poradit, napiš také, ve kterém autě ten kufr je a také napiš, kdy tam těch 12 V chceš mít... či stále, nebo jen při zapnutém zapalování, či osvětlení a pod.

Sybilla na této poradně neradí, a my tvé myšlenky neumíme číst...

doplněno 14.05.13 09:16:

takže když na osvětlení, tak to nejjednodušší bude natáhnout jedním kablíkem z některého zadního obrysového světla. Po prvé přes den to osvětlení nebudeš i tak potřebovat, po druhé nezůstane ti svítit v kufru, když zapomeneš vypínač vypnout. Rozpínací tlačítko vypne zabouchnutí pátých dveří, pokud ho tam máš, nebo umíš namontovat... a kostru jako mínus už tam někde najdeš...

Pokud dáš do kufru třeba LED pásek, na více míst, budeš mít světla v kufru plno, a bez nějaké velké další spotřeby, originál pojistka obrysových to utáhne...

ecik*
hodnocení

r19 chamade 1991 a chci to na osvětlení plus tlačítko

pokud tam je osvětlení kufru tak na spínači by mělo být stálé

doplněno 14.05.13 18:37:

tak to sorry ale to na věci nic nemění že to muže kopnout rovnou do světla.. jsem si pravě nebyl jistý tak jsem napsal raději spínač..

hop®

...na spínači bývá kostra...

na spínači ano ale bylo asi myšleno jestli je tam světlo který se dá přepnout bud na stálý svícení nebo na svícení po otevření dveří pokud by tam takové světlo bylo pak by na něm našel stálých 12V

leč mám pocit že tam takový světlo neni

doplněno 14.05.13 11:49:

a ted mi napadá že stačí i obyčejný světlo kufr ho spíná mínusem a to kdykoliv otevřeš zadní dveře tj bude tam stálý plus

pokud chceš mít to osvětlení nezávislí nezbyde ti než si plus přitáhnout od předu nejlépe od pojistek mám dojem že u světel neni stálých 12V

Pokud by ti stačilo že to bude svítit až po sepnutí parkovaček vytáhneš si přívod ze zadní parkovačky

jabraka*
hodnocení

0x

V Lídlu jsem viděl nedávno perfektní světlo do kufru auta,naprosto bez kabelů.LED světýlko,jen si ho někam přilepit,nebo nechat volně.Dnes jsem si prohlížel dokonce trojici světýlek nad kuchyňskou linku,ty by se daly zamontovat i do kufru.

JABRAKA

erikch*
Jen tak mimochodem krom úplných základu s 1.2 motorem měly všechny R19 kabeláž na osvětlení kufdu.po tím plastem vpravo.odsroubovat thorxy 20 odendat a ve stejném svazku k repro ne i.kabel se svorkou k lampicce...
ecik*
Ja nemam vzadu ani kabely na repro. A je to chamade 1.7
erikch*
I u "calamady" byla kabeláž standardem.stejně jako třeba konektory na vyhr.sedačky v tunelu saltrpaky.ackoliv
ly vyhrev sedáku mela realne málokterá R19...po hledat.jsou tam...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]