Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otevírání haupny felicie

Od: vebr odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer, u felicie 1.3 Glxi se nějak pokazilo otevírání přední kapoty. Lanko není přervané, ale ta páčka pod palubkou je volná, hýbe se sem a tam, ale kapota se neotevře a přitom je jí lanko protažené.

Nevím, jak to tam má být spasované, poradí mi někdo prosím co a jak, aby to fungovalo?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jinx*
hodnocení

0x

a klestami si neskusal potahnut lanko?alebo si pozret na inej Felde ako funguje zamok kapoty a zvaracou elektrodou potiahnut spod auta na spravnom nieste?

Moj pripad bol ze neslo cez prednu mriezku to tiahlo,bolo prasknute to zelezo vnutri tiahla a roztiahlo tu packu tak ze nepresla cez mriezku chladica.novy kus 5eur.

endyfrog*
hodnocení

0x

Zdravím zkusil bych jak radí předemnou u té páčky je vydět lanko tak vzít konbinačky a zatáhnout mělo by to jít otevřít pokud není někde v motorovem prostoru přetržené jinak zkusit vlézt ze předu pod auto nejlépe tedy sundat spodní plech a dostat se k zámku a otevřít pak zjistit závadu a vše dát do stavu funkčnosti

vebr
hodnocení

0x

Já už za to tahal kleštěma a pak jsem normálně otevřel haupnu zmáčknutím pod haupnou toho hyblého plechu - prostě normálně jak se otevírá, ale nebylo slyšet takové to klapnutí, jako když jsem otevíral páčkou, ale právě nepřišel jsem na to, kde, nebo v čem je ten problém.

Máte někdo nějaký tip?

Podle mě se to lanko nějak z té páčky vyvlíklo i když je ní protažené, ale páčka jde volně sem a tam a za lanko netahá ...

Ale právě nevím, jak to tam má být ... Poradíte mi?

hodnocení

0x

Pokud se to nakonec povedlo otevřít,tak si natáhni nouzové lanko dolů pod auto!
U některých lze našmátrat rukou mezi motorem a chladičem zespoda na uzávěr a takto si pomoci!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]