Nejste přihlášen/a.
Dobré odpoledne, mám takový problém.
Kopili jsme motocykl a chtěli jsme ho převést na mě. Přišli jsme na úřad s potřebnými doklady a tam nám bylo sděleno, že nám nemůžou motorku převést, jelikož máme kupní smlouvu pouze od člověka, který je ve velkém technickém průkazu napsaný v kolonce vozidlo převedeno - odhlášeno (na koho, kam). Prý potřebujeme kupní smlouvu od pána, který je napsaný jako vlastník.
Toho neznám, jak mám postupovat? :D
domnívám se že to někdo nekdo popletl...
Vzhledem k tomu že kupní smlouva může být i ústní, je důležité aby bylo vozidlo na někoho odhlášeno...
Musíte mít velký i malý TP a značku, pojistku a evidenčku, platnou TP a pokud máte smlopuivu s člověkem který je v mezikolonce, nic víc už nepotřebujete...
Podobné problémy vzniklají kdfy lisé nmechávají na sebe oshlašovat motorky a auta ale tyto prodávají dál a dál a nedoregstrují je na sebe...
Úřad se snaží neudělat žádný evidenční úkon, který by byl do budoucna zpochybnitelný případným skuteřným vlastníkem, kterým by mohl být někdo jiný než Vy nebo člověk který moto prodal...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.