Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě auta z bazaru a diagnostika (smazaná?)

Od: nurof08 odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

chci se zeptat jak v praxi probíhá koupě auta v bazaru - jak zkoumat vizuálně motor apod jsem našel popisy na internetu

ale co mi nejde do hlavy, drtivou většinu věcí člověk vyčte dneska u aut z diagnostiky

hlavně třeba: dá se poznat kdyby auto mělo problém a majitel se píchl na diag a vyresetoval ten (občas naskakující) problém aniž by ho opravil - tj. dá se poznat že ty logy byly třeba vymazaný protože tam nejsou žádný údaje strašího data apod...?

jak to v praxi probíhá, když si vezmu někoho s laptopem a kabelem, nechají ho se na auto píchnout a prohlídnout, nebo aspoň, uědlají tu prohlídku s tím zkušeným člověkem před vašima očima?

nebo to nebývá praxe běžná nebo s to podle vás nevyplatí zkoumat prakticky?

dík za postřehy

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

punker*
hodnocení

0x

Nevím jak lepší diagnostiky,ale obyčejná co mám v notebooku vymazaný logy neukáže.

A napojení by jim vadit nemělo,pokud by jim to vadilo tak nejspíš nemají čistý svědomý :)

hodnocení

0x

musis to projet a pak napichnout a chyby naskoci opet

jinx*
hodnocení

0x

Ano chyby naskacu ale az po prejdeni 50km napr.Fabia1.

hodnocení

0x

mam golfa a treba lambda mi skocila hned po nastartovani i klima hned po sepnuti cudliku klimy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]